Schuurplateaus & Schaven

Schuurplateaus en schaven spelen een belangrijke rol bij het gladmaken en afwerken van verschillende oppervlakken. Of je nu professioneel klusser bent of een enthousiaste doe-het-zelver, het kiezen van de juiste gereedschappen kan je helpen om je werk naar een hoger niveau te tillen.

Waar moet ik op letten?


Bij de aanschaf van schuurplateaus en schaven is het belangrijk om te controleren of ze passen met je gereedschap. Niet elke schuurzool of schaaf past op elke schuurmachine. Dit is vooral belangrijk bij merken als Bosch, die elk hun eigen aansluiting kunnen hebben. De juiste aansluiting is belangrijk voor de stofafvoer van de machine. Als de gaten niet overeenkomen met de machine is dat gevaarlijk voor jou en de machine, aangezien het stof niet weg kan en daardoor de machine verstopt kan raken en kapot kan gaan.

Kies de juiste soort voor je klus


Schuurvellensets en schuurzolensets zijn ideaal voor algemene schuurwerkzaamheden, terwijl bepaalde schaven geschikt zijn voor het snijden van zachte materialen zoals tapijt en vilt. Denk goed na over de materialen waarmee je werkt en kies het gereedschap dat het beste bij je project past.

Bestel nu eenvoudig en snel je accessoires bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je accessoires al na 10 minuten ophalen. Maak winkelen nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Qblades Qblades Qblades schaaf 52mm 47715 van Toolstation
-10%
( 3 )
SMART SMART SMART invalzaagblad bi-metaal 63mm* 27152 van Toolstation
SMART SMART SMART Pro invalzaagbladen 4-delig 74784 van Toolstation
Qblades Qblades Qblades hout & metaal set 4-delig 26124 van Toolstation
-10%
( 6 )
Qblades Qblades Qblades specie & hout schuurplateau HM 80mm 13790 van Toolstation
-10%
( 2 )