Beitels

Beitels zijn een belangrijk onderdeel van de gereedschapskist voor iedereen die professioneel met bouw, houtbewerking of renovatie bezig is. Of je nu ZZP'er bent of deel uitmaakt van een klein klusbedrijf, een goede set beitels kan het verschil maken in de kwaliteit en snelheid van je werk. Bij Toolstation begrijpen we het belang van kwalitatief hoogwaardig gereedschap. Daarom heeft Toolstation verschillende soorten beitels, waaronder platte beitels van topmerken zoals Hultafors.

Klussen waarbij beitels gebruikt worden


Beitels worden gebruikt bij een breed scala aan klussen. In de houtbewerking zijn ze onmisbaar voor het vormgeven, snijden en afwerken van hout. Bij bouw- en renovatiewerkzaamheden kunnen beitels worden gebruikt voor het weghakken van oud materiaal of het voorbereiden van oppervlakken voor afwerking. De veelzijdigheid van beitels maakt ze geschikt voor zowel grove als fijne werkzaamheden.

Het kiezen van de juiste beitel


Kijk bij het kiezen van een nieuwe beitel vooral naar wat voor soort klus je gaat doen. Een platte beitel bijvoorbeeld is meer geschikt voor het gladmaken van oppervlakken of het verwijderen van overtollig materiaal. De keuze voor de juiste beitel hangt af van de specifieke taken die je uitvoert en de materialen waarmee je werkt.

Bestel nu eenvoudig en snel je beitels bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je beitels al na 10 minuten ophalen. Winkelen wordt bij ons nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Hultafors Hultafors Hultafors beitel HDC 18mm 65584 van Toolstation
( 2 )
Hultafors Hultafors Hultafors beitel EDC 32mm 16770 van Toolstation
( 3 )
Hultafors Hultafors Hultafors beitel EDC 25mm 16769 van Toolstation
( 3 )
Hultafors Hultafors Hultafors beitel EDC 20mm 16767 van Toolstation
( 3 )
Hultafors Hultafors Hultafors beitel EDC 18mm 16766 van Toolstation
Hultafors Hultafors Hultafors beitel EDC 16mm 16765 van Toolstation
( 3 )
Hultafors Hultafors Hultafors beitel EDC 12mm 16764 van Toolstation
( 3 )
Hultafors Hultafors Hultafors beitel EDC 10mm 16763 van Toolstation
( 3 )
Hultafors Hultafors Hultafors beitel EDC 6mm 16761 van Toolstation
( 3 )