Buiskniptangen

Buiskniptangen zijn onmisbaar gereedschap voor professionals die regelmatig met verschillende soorten leidingen werken, zoals water-, gas- of elektriciteitsleidingen. Bij Toolstation vind je een professionele tangen van merken zoals Lowe, Dickie Dyer en Henco. Met een goede buiskniptang kun je snel en nauwkeurig leidingen snijden, zonder het materiaal te beschadigen.

Voor iedere professional of doe-het-zelver die efficiënt en nauwkeurig wil werken, biedt Toolstation de juiste buiskniptangen die jouw werkzaamheden. Bezoek onze winkels of website en ontdek welke buiskniptang het beste bij jouw klus past.

Waar gebruik ik buiskniptangen voor?


Check goed welke tang je neemt voor welke klus. Sommige tangen zijn speciaal ontworpen voor zachte materialen zoals PVC, terwijl anderen geschikt zijn voor harder materiaal zoals aluminium of dun metaal. Tangen met een ratelmechanisme zijn een goede keuze als je zoekt naar een gereedschap dat met minimale inspanning door de buis kan snijden. Buiskniptangen worden niet alleen gebruikt voor het installeren van nieuwe leidingen maar ook voor het repareren of vervangen van bestaande installaties. Ze zijn belangrijk voor werkzaamheden in zowel de bouw als in renovatieprojecten.

Bestel nu eenvoudig en snel je buiskniptangen bij Toolstation


Toolstation wil je graag snel verder helpen met je klus. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn. Met onze Click & Collect service kun je je buiskniptangen al na 10 minuten ophalen in een van onze 100+ winkels! Winkelen wordt bij ons nog leuker met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Dickie Dyer Dickie Dyer Dickie Dyer Buiskniptang Ø42mm 19751 van Toolstation
( 33 )
Dickie Dyer Dickie Dyer Dickie Dyer Buiskniptang Ø63mm 19753 van Toolstation
( 33 )
Dickie Dyer Dickie Dyer Dickie Dyer Buiskniptang Ø36mm 19752 van Toolstation
( 21 )
Henco Henco Henco buiskniptang 14-26mm 44498 van Toolstation
€ 65,00
excl. btw € 53,72