Droogbouwgereedschap

Of je nu een ervaren professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, het kiezen van het juiste droogbouwgereedschap is belangrijk voor het succes van je projecten. Door te investeren in je gereedschap kun je ervoor zorgen dat je je klussen efficiënt en met plezier uitvoert. Bij Toolstation vind je een uitgebreid assortiment aan droogbouwgereedschap van topmerken zoals Super Prof en Wolfcraft, zodat je voor elke klus het juiste gereedschap bij de hand hebt.

Het juiste gereedschap voor elke taak


Droogbouw omvat verschillende taken, van het snijden van gipsplaten tot het gladstrijken van voegen. Zorg ervoor dat je voor elke taak het juiste gereedschap hebt. Handige slijpers en spachtelmessen zijn belangrijk voor het afwerken van oppervlakken, terwijl een gipsplatensnijder je kan helpen bij het op maat snijden van gipsplaten.

Bestel nu eenvoudig en snel je droogbouwgereedschap bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je droogbouwgereedschap al na 10 minuten ophalen. Maak winkelen nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Super Prof Super Prof Super Prof spachtelmes uit één geheel 150mm 68200 van Toolstation
( 1 )
Super Prof Super Prof Super Prof spachtelmes uit één geheel 255mm 32017 van Toolstation
( 1 )
Super Prof Super Prof Super Prof gipsplatensnijder  39066 van Toolstation
Wolfcraft Wolfcraft Wolfcraft handschuurblok 105x220mm 56626 van Toolstation
( 17 )
Super Prof Super Prof Super Prof profielverbindingstang L = 260mm 95479 van Toolstation
Super Prof Super Prof Super Prof handslijper 240x85mm 96326 van Toolstation
( 1 )
Super Prof Super Prof Super Prof spachtelmes uit één geheel 205mm 91487 van Toolstation
( 1 )