Inspectie & Detectie apparatuur

Inspectie- en detectieapparatuur wordt gebruikt voor nauwkeurige metingen en inspecties tijdens verschillende bouw- en reparatiewerkzaamheden. Denk aan het bepalen van elektrische waarden of het vinden van vocht in bouwmaterialen. Bij Toolstation hebben we een breed assortiment aan inspectie en meet apparatuur, van professionele merken zoals Laserliner, Bosch en Draper.

Inspectie & Detectie apparatuur kopen bij Toolstation


Toolstation biedt een uitgebreid assortiment inspectie- en detectieapparatuur van Laserliner, wat bekend staat om zijn precisie en betrouwbaarheid. Met de digitale multimeters van Laserliner kun je verschillende elektrische waardes meten met nauwkeurige resultaten. Multimeters zijn verkrijgbaar in verschillende categorieën. Hoe hoger de categorie, hoe meer functies de multimeter heeft. Ook heeft Toolstation verschillende spanningzoekers die helpen bij het vinden van elektrische spanningen in kabels en stopcontacten.

Digitale multimeters of vochtmeters: voor elke klus wat


Digitale multimeters zijn handig voor het meten van spanning, stroom en weerstand, terwijl vochtmeters helpen bij het opzoeken van vochtige gebieden in materialen zoals hout of gips. Inspectie- en detectieapparatuur is eenvoudig te gebruiken. Lees altijd de gebruiksaanwijzing voor nauwkeurige metingen en veiligheidstips. Toolstation helpt jou verder met je klus.

Bestel nu eenvoudig en snel bij Toolstation


Wist je dat je na slechts 10 minuten via Click & Collect je product kunt ophalen bij een van onze 100+ vestigingen? En als je vandaag vóór 22:00 uur bestelt, wordt je bestelling de volgende werkdag bij je thuis bezorgd. Bovendien is de thuisbezorging gratis bij bestellingen vanaf 30 euro. Voor onze zakelijke klanten is er de Pro-kaart beschikbaar, waarmee je je projecten naar een hoger niveau kunt tillen en kunt genieten van exclusieve voordelen.
Sorteren
Netspanningstester 190mm - 86308 - van Toolstation
( 32 )
Roughneck Roughneck Roughneck netspanningstester 140mm 32780 van Toolstation
( 137 )