Inwassets

Inwassponsen, inwasspanen en complete inwassets zijn belangrijk voor het voegen van tegels, een proces dat ook wel inwassen genoemd wordt. Dit is een belangrijke stap bij het afwerken van tegelwerk, waarbij de voegen tussen de tegels netjes worden gevuld met voegmortel. Bij Toolstation vind je een breed assortiment aan gereedschappen voor deze klus, waaronder complete inwasemmer sets met een hydro sponsspaan en inwasspaan.

Verschillende soorten en merken


Inwassponzen zijn perfect voor het schoonmaken van tegels na het aanbrengen van de voegmortel, terwijl inwasspanen helpen om de voegmortel gelijkmatig te verspreiden en diep in de voegen te drukken. Een complete inwasemmer set is bijzonder handig omdat het alle nodige gereedschappen bevat voor een snelle klus.

Het juiste gereedschap bij het voegen van tegels


Een goede inwasspons moet overtollige voegmortel makkelijk kunnen absorberen zonder de tegels te krassen, terwijl een inwasspaan de mortel stevig in de voegen moet kunnen drukken voor een strakke afwerking. Een complete inwasemmer set, uitgerust met zowel een hydro sponsspaan als een inwasspaan, biedt het gemak van alle benodigde gereedschappen bij de hand tijdens het voegen.

Bestel nu eenvoudig en snel je sponzen en spanen bij Toolstation


Toolstation wil je graag snel verder helpen met je klus. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn. Met onze Click & Collect service kun je je sponsen en spanen al na 10 minuten ophalen in een van onze 100+ winkels! Winkelen wordt bij ons nog leuker met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren