Isolatiemessen

Voor de professionele klusser die dagelijks bezig is met isolatiewerkzaamheden is het hebben van het juiste gereedschap essentieel. Isolatiemessen zijn hier een perfect voorbeeld van. Isolatiemessen worden vooral gebruikt bij het plaatsen of vervangen van isolatiemateriaal in woningen en gebouwen. Ze zijn ideaal voor het op maat snijden van materiaal dat in muren, daken of vloeren wordt geplaatst.

Het belang van een goed isolatiemes


Een goed isolatiemes maakt het snijden van isolatiematerialen zoals glaswol, steenwol of schuim veel gemakkelijker. Deze messen hebben een lang, scherp lemmet dat speciaal is ontworpen om door dik en vaak stug materiaal te snijden zonder veel kracht te gebruiken.

Waar moet je op letten?


Let bij het kiezen van een isolatiemes o.a. op de scherpte en de lengte van het mes. Een scherp mes maakt het werk gemakkelijker en netter. Kijk ook naar het handvat; een ergonomisch ontwerp zorgt voor comfort tijdens langdurig gebruik. Daarnaast is de lengte van het lemmet iets om rekening mee te houden, afhankelijk van de dikte van het materiaal dat je meestal snijdt.

Merken en soorten


Bij Toolstation vind je isolatiemessen van verschillende merken zoals Stanley, Homeij, Hultafors en Wolfcraft. Elk merk biedt iets unieks, van de kwaliteit van het staal tot de ergonomie van het handvat. Naast de standaard isolatiemessen zijn er ook speciale uitvoeringen beschikbaar voor verschillende soorten isolatiematerialen.

Bestel nu eenvoudig en snel je isolatiemessen bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je isolatiemessen al na 10 minuten ophalen. Winkelen wordt bij ons nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren