Koudbeitels

In de wereld van bouw, renovatie en metaalbewerking zijn koudbeitels belangrijke gereedschappen voor vakmensen. Deze stevige gereedschappen zijn ontworpen voor het doorhakken van metaal, steen of beton en bieden de kracht en precisie die nodig zijn voor zware klussen. Daarom hebben we een verschillende koudbeitels van merken zoals Roughneck, klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Wat is een koudbeitel?


Een koudbeitel is een stalen staaf met aan het uiteinde tweezijdig schuine en afgeplatte snijvlakken, geschikt voor hakken in steen, beton, en sloopwerk van materialen zoals stenen muren. Het is ontworpen met een scherpe rand om harde materialen zoals metaal en metselwerk te snijden en te knippen. Handig voor sloopwerk in steen en beton, maar het vereist wel onderhoud om scherp te blijven.

Bescherming tijdens het gebruik


Vaak wordt dit type beitel gebruikt in combinatie met een moker om extra veel kracht te kunnen zetten op het materiaal. Kijk bij het wegslaan van materiaal ook uit met je ogen. Metaalsplinters kunnen alle kanten opschieten en gevaarlijk zijn. Draag daarom een veiligheidsbril tijdens het klussen.

Bestel nu eenvoudig en snel je koudbeitels bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je koudbeitels al na 10 minuten ophalen. Winkelen wordt bij ons nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Roughneck Roughneck Roughneck blok/steen beitel 230mm 81903 van Toolstation
-20%
( 4 )
€ 35,16 adviesprijs € 43,95
excl. btw € 29,06