Overig stukadoors gereedschap

Bij Toolstation begrijpen we dat de juiste gereedschappen belangrijk zijn voor elke klusser. Of je nu een ervaren stukadoor bent of net begint met je eigen klusbedrijf, het juiste stukadoors gereedschap kan het verschil maken in de kwaliteit en efficiëntie van je werk. Bij Toolstation hebben we gereedschap van Super Prof.

Verschillende maten gereedschappen


Paleerijzers zijn onmisbaar in de toolkit van elke stukadoor. Deze gereedschappen komen in diverse maten, wat ze geschikt maakt voor verschillende toepassingen. Een kleinere maat paleerijzer is perfect voor het fijnere werk, zoals het gladstrijken van hoeken en randen. Gebruik schuursponzen voor een gladde afwerking na het stucen van het oppervlak.

Bestel nu eenvoudig en snel je gereedschap bij Toolstation


Toolstation wil je graag snel verder helpen met je klus. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn. Met onze Click & Collect service kun je je gereedschap al na 10 minuten ophalen in een van onze 100+ winkels! Winkelen wordt bij ons nog leuker met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Super Prof Super Prof Super Prof paleerijzer 16mm* 82301 van Toolstation
€ 5,41
excl. btw € 4,47

• RVS met soft handgreep *Exclusief online

Super Prof Super Prof Super Prof paleerijzer 30mm 44351 van Toolstation
( 1 )
€ 8,09
excl. btw € 6,69

• RVS met soft handgreep

Super Prof Super Prof Super Prof paleerijzer 20mm 41339 van Toolstation
( 1 )
€ 5,60
excl. btw € 4,63

• RVS met soft handgreep