Overige beitels

Beitels zijn belangrijke gereedschappen voor veel vakmensen, van timmerlieden en metselaars tot beeldhouwers en restaurateurs. Deze gereedschappen komen in verschillende vormen en maten, elk ontworpen voor specifieke taken.

Verschillende soorten beitels


Er zijn verschillende soorten hulpmiddelen voor je beitel. Een puntbeitel is bijvoorbeeld ideaal voor het wegbreken van harde materialen zoals steen of beton. Een slijpset wordt gebruikt om beitels scherp te houden. Toolstation heeft ook loodvormkloppers. Dit type gereedschap is ontworpen voor het fijne kloppen en vormen van lood en andere zachte metalen.

Onderhoud van beitels


Goed onderhoud is belangrijk om het meeste uit je beitels te halen. Een slijpsteen heeft zowel een ontvettende als een slijpende zijde. Regelmatig slijpen zorgt ervoor dat je beitels altijd klaar zijn voor gebruik.

Bestel nu eenvoudig en snel je gereedschappen bij Toolstation


Toolstation wil je graag snel verder helpen met je klus. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn. Met onze Click & Collect service kun je je gereedschappen al na 10 minuten ophalen in een van onze 100+ winkels! Winkelen wordt bij ons nog leuker met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Melkmeisje Melkmeisje Melkmeisje metaal plaatbeitel 240mm 48328 van Toolstation
( 5 )
€ 15,75
excl. btw € 13,02

Roughneck Roughneck Roughneck puntbeitel 300mm 55378 van Toolstation
( 29 )
€ 13,36
excl. btw € 11,04