Overige hamers

Voor elke professional of enthousiaste doe-het-zelver is het belangrijk om de juiste hamer te hebben voor elke klus. Naast de standaardhamers zijn er ook specifieke hamers die bedoeld zijn voor speciale taken. Of je nu werkt aan een project als stratenmaker, elektricien of een andere specifieke taak hebt, het kiezen van de juiste hamer kan je werk een stuk makkelijker maken. Bij Toolstation vind je verschillende hamers van topmerken zoals Talen Tools en Wiha, elk bedoeld voor zijn eigen klus.

Kies de juiste hamer


Elke hamer heeft zijn eigen specifieke gebruik. Een stratenmakershamer is bijvoorbeeld ontworpen om stenen en tegels nauwkeurig te kunnen leggen en breken, terwijl een elektriciënshamer bestand is tegen elektrische schokken.

Bestel nu eenvoudig en snel je hamers bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je hamers al na 10 minuten ophalen. Winkelen wordt bij ons nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Wiha Wiha Wiha elektriciënshamer 283mm 52756 van Toolstation
-44%
( 1 )
Houten hamer 310mm - 93183 - van Toolstation
( 42 )
Talen Tools Talen Tools Talen Tools Stratenmakershamer 50mm 17563 van Toolstation
( 4 )
Talen Tools Talen Tools Talen Tools Stratenmakershamer 70mm 17562 van Toolstation
( 2 )