Schuurborden

Schuurborden zijn belangrijk gereedschap in de bouw- en renovatiebranche, vooral voor professionals die werken met stucwerk en andere pleistermaterialen. Schuurborden worden voornamelijk gebruikt door stukadoors om muren en plafonds voor te bereiden voor verdere afwerking. Ze zijn ideaal voor het egaliseren van pleisterwerk, het verwijderen van overtollig materiaal en het creëren van een glad oppervlak dat klaar is voor schilderen of behangen.

Waar moet ik op letten?


Schuurborden zijn verkrijgbaar met verschillende soorten onderkanten, zoals spons of rubber. Schuurborden met een spons zijn vaak beter voor het gladmaken van ruwere texturen, terwijl rubberen schuurborden ideaal zijn voor fijnere afwerkingen.

Het formaat van het schuurbord moet passen bij de klus. Grotere borden zijn geschikt voor het werken op grote oppervlakken, terwijl kleinere borden beter werken voor kleinere ruimtes. Kies als laatst een schuurbord dat is gemaakt van materialen die bestand zijn tegen slijtage en vocht, vooral als je in een vochtige omgeving werkt. Goede kwaliteit borden kunnen jaren meegaan, ook als je ze vaak gebruikt.

Bestel nu eenvoudig en snel je schuurborden bij Toolstation


Toolstation wil je graag snel verder helpen met je klus. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn. Met onze Click & Collect service kun je je schuurborden al na 10 minuten ophalen in een van onze 100+ winkels! Winkelen wordt bij ons nog leuker met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren