Seamers & verbindingstangen

Als je in de bouw of in een sector werkt waar het samenvoegen van materialen dagelijkse kost is, dan weet je hoe belangrijk het is om over het juiste gereedschap te beschikken. Ze worden gebruikt bij het precies en stevig verbinden van profielen en metaalstuds.

Waar gebruik ik verbindingstangen voor?


Seamers en verbindingstangen worden gebruikt in een verscheidenheid aan klussen, van het bouwen van metalen frames tot het monteren van droogbouwprofielen. Ze zijn onmisbaar voor het stevig verbinden van onderdelen, wat zorgt voor een solide constructie die staat als een huis. Of je nu werkt aan een groot bouwproject of kleine reparaties uitvoert, het juiste gereedschap maakt je werk leuker en gemakkelijker.

Bestel nu eenvoudig en snel je verbindingstangen bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je verbindingstangen al na 10 minuten ophalen. Winkelen wordt bij ons nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren