Snijwielen

Snijwielen komen in verschillende maten en zijn vaak speciaal ontwikkeld voor het snijden van zeer harde tegels. Als professionele klusser is het belangrijk dat je een snijwiel kiest dat past bij de hardheid van het materiaal dat je gaat bewerken. Bij Toolstation vind je een breed assortiment van snijwielen, inclusief topmerken als Rubi en Bahco.

Waar gebruik ik snijwielen voor?


Of je nu bezig bent met het renoveren van een badkamer of het leggen van een nieuwe vloer, het juiste snijwiel kan het verschil maken in de kwaliteit van je werk. Snijwielen die ontwikkeld zijn voor het snijden van harde en dubbelhard gebakken tegels bieden de precisie die nodig is voor nette sneden.

Keuze uit verschillende merken en soorten


Het assortiment van Rubi en Bahco bij Toolstation biedt snijwielen in diverse maten, die elk geschikt zijn voor specifieke typen tegels. Dit maakt het eenvoudiger om het juiste gereedschap voor jouw specifieke klus te vinden. Of je nu een ervaren professional bent of een beginnende doe-het-zelver, het kiezen van het juiste snijwiel maakt het verschil voor jouw klus.

Bestel nu eenvoudig en snel je snijwielen bij Toolstation


Toolstation wil je graag snel verder helpen met je klus. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn. Met onze Click & Collect service kun je je snijwielen al na 10 minuten ophalen in een van onze 100+ winkels! Winkelen wordt bij ons nog leuker met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Rubi Rubi Rubi snijwiel Ø6mm 12671 van Toolstation
( 1 )
Bahco Bahco Bahco snijwiel  73832 van Toolstation
-25%
( 4 )
Rubi Rubi Rubi snijwiel Ø8mm 12672 van Toolstation
( 11 )
Rubi Rubi Rubi snijwiel Ø10mm 12668 van Toolstation
( 11 )
Rubi Rubi Rubi snijwiel Ø18mm 12669 van Toolstation
( 11 )
Rubi Rubi Rubi snijwiel Ø10mm 94176 van Toolstation
( 8 )
Bahco Bahco Bahco snijwiel  38226 van Toolstation
-10%
( 5 )
Rubi Rubi Rubi snijwiel Ø8mm 15916 van Toolstation
( 9 )