Staalborstels

Voor professionals in de bouw, renovatie, of metaalbewerking, evenals de enthousiaste doe-het-zelvers, is een betrouwbare staalborstel een onmisbaar gereedschap. Staalborstels zijn veelzijdig en kunnen worden ingezet voor een scala aan taken, van het verwijderen van roest en verf tot het schoonmaken van metalen oppervlakken en gereedschap. Bij Toolstation vind je verschillende borstels van merken zoals Master en Roughneck. Ons aanbod bevat verschillende soorten borstels, waaronder nylon, messing en rvs borstels, elk met hun eigen specifieke toepassingen.

Het kiezen van de juiste staalborstel


Bij het selecteren van een staalborstel kijk je vooral naar welk oppervlak je wil bewerken. Nylon borstels zijn bijvoorbeeld uitstekend voor het zachtjes reinigen van oppervlakken zonder ze te beschadigen, terwijl messing borstels ideaal zijn voor het schoonmaken van niet-ijzerhoudende materialen. Rvs borstels zijn daarentegen perfect voor wat zwaardere klussen, zoals het verwijderen van roest of het voorbereiden van metalen oppervlakken voor het lassen.

Bestel nu eenvoudig en snel je staalborstels bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je staalborstels al na 10 minuten ophalen. Winkelen wordt bij ons nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Roughneck Roughneck Roughneck staalborstelset 3-delig  73179 van Toolstation
( 17 )
Master Master Staalborstel 5 rijen 91383 van Toolstation
-60%
( 10 )
91383 Staalborstel 5 rijen
€ 1,00 adviesprijs € 2,55
excl. btw € 0,83

Gehard gietstaaldraad in hout gezet.

Master Master Staalborstel  29481 van Toolstation
( 85 )
29481 Staalborstel
€ 2,29
excl. btw € 1,89