Vijlensets

Voor de professionals onder ons en de gepassioneerde doe-het-zelvers is het altijd belangrijk het juiste gereedschap te hebben. Een vijlenset hoort ook thuis in je gereedschapskist. Of je nu metaal, hout of een ander materiaal moet bewerken, met een goede set vijlen kun je snel aan de slag met veel verschillende klussen. Dus of je nu op zoek bent naar een set sleutelvijlen of een kleinere set met hand- of blokvijlen, Toolstation helpt jou verder met je klus.

Het kiezen van de juiste vijlenset


Elke vijl is anders en geschikt voor een andere klus. Een sleutelvijlenset bijvoorbeeld, met kleinere vijlen, is perfect voor gedetailleerd werk en voor het vijlen van nauwe groeven. Handvijlen zijn daarentegen groter en geschikt voor het vormen en gladmaken van grotere oppervlakken.

Bestel nu eenvoudig en snel je vijlensets bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je vijlensets al na 10 minuten ophalen. Winkelen wordt bij ons nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren