Werktafels & banken

Een goede werktafel is vaak het hart van elke werkplaats, of het nu gaat om een professionele setting of een thuiswerkplaats. Het kiezen van de juiste werktafel hangt af van welke klus je precies uitvoert. Sommige werktafels bieden extra functies zoals ingebouwde meetlinten en gereedschapshouders. Deze functies kunnen je klus aanzienlijk makkelijker maken. Kijk daarom goed naar het model en welke het beste voor jouw klus geschikt is.

Ruimte en flexibiliteit


Houd rekening met de beschikbare ruimte in je werkplaats. Een inklapbare werktafel biedt flexibiliteit; je zet hem op wanneer je hem nodig hebt en bergt hem eenvoudig op om ruimte te besparen. Merken zoals Toughbuilt, Irwin, en Wolfcraft bieden robuuste opties die gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen zijn.

Robuustheid en stabiliteit


Een werktafel moet stevig en stabiel zijn om veilig te kunnen werken. Kijk naar tafels gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen zware belastingen. Een goed gebouwde tafel van Stanley of Wolfcraft kan jarenlang meegaan, zelfs bij dagelijks gebruik.

Aanpasbaarheid aan je klussen


Verschillende klussen vereisen verschillende soorten werkoppervlakken. Opvouwbare schagen en bankschroeven zijn handige accessoires die je project veelzijdiger maken. Ze stellen je in staat om je werkruimte aan te passen aan het project waar je aan werkt, van zaagklussen tot precisiewerk.

Bestel nu eenvoudig en snel je werktafels bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je werktafel al na 10 minuten ophalen. Maak winkelen nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Irwin Irwin Irwin houtbewerkingsbankschroef 150mm 27345 van Toolstation
( 5 )
Irwin Irwin Irwin houtbewerkingsbankschroef 175mm 43420 van Toolstation
( 4 )