Zeilklemmen

Deze veelzijdige hulpmiddelen zijn onmisbaar voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Zeilklemmen worden gebruikt om materialen stevig vast te klemmen tijdens werkzaamheden zoals lijmen, zagen of schilderen. Merken zoals Roughneck bieden zeilklemmen aan die lang mee gaan en ook na veel gebruikt te zijn nog steeds een grote kracht uitoefenen op je werkoppervlak. Bij Toolstation vind je verschillende zeilklemmen, van metalen klemmen met een kunststof bek tot volledig kunststof klemmen.

Waar kan ik zeilklemmen voor gebruiken?


Zeilklemmen zijn bijzonder veelzijdig en kunnen voor veel verschillende klussen worden gebruikt. Of het nu gaat om het vastzetten van een werkstuk op je werkbank of het tijdelijk bevestigen van een zeil tijdens schilderwerk; de juiste zeilklem maakt het werk een stuk makkelijker. De kracht en de grootte van de klem bepalen voor welke klussen ze geschikt zijn. Grotere, sterkere klemmen zijn ideaal voor zware materialen, terwijl kleinere klemmen perfect zijn voor bijvoorbeeld kleine planken hout of andere smalle oppervlakken.

Bestel nu eenvoudig en snel je zeilklemmen bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn. Dankzij onze Click & Collect service kun je je zeilklemmen al na 10 minuten ophalen in een van onze 100+ winkels! Winkelen wordt bij ons nog leuker met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Roughneck Roughneck Roughneck zeilklem 50mm 75191 van Toolstation
( 85 )
Zeilklemmen 70mm - 57419 - van Toolstation
( 93 )
57419 Zeilklemmen 70mm
€ 6,49
excl. btw € 5,36
4 Stuks

• Uitgevoerd met zware veer

Roughneck Roughneck Roughneck zeilklem 50mm 14106 van Toolstation
( 39 )
Roughneck Roughneck Roughneck zeilklem 25mm 65149 van Toolstation
( 40 )
Roughneck Roughneck Roughneck zeilklem 26mm 94684 van Toolstation
( 52 )