Brievenbusafsluiters

Ladegeleiders zijn belangrijk om het openen en dichtdoen van lades soepel te laten verlopen. Zonder een goed passende ladegeleider verloopt dit stroef en heb je het risico dat de lade uit zijn verband raakt. Bij Toolstation kun je terecht voor allerlei soorten ladegeleiders. De meeste zijn gemaakt van staal en zijn volledig of gedeeltelijk uit te trekken. Dankzij soft close ladegeleiders gaat de lade geruisloos open en dicht.

Waarvoor gebruik je ladegeleidersMet ladegeleiders voorkom je dat een lade helemaal uit een kast schiet. Bovendien houden ze een lade op zijn plaats. Ladegeleiders worden veel gebruikt in keukens, badkamermeubelen, nachtkastjes en gereedschapswagens. Ze zorgen ervoor dat kasten goed open en dicht kunnen, en dat de inhoud niet zichtbaar is. Ze zijn verkrijgbaar in veel uitvoeringen en verschillende draagvermogens. Daarbij heb je keuze uit ladegeleiders die deels uittrekbaar zijn en ladegeleiders die helemaal uitgetrokken kunnen worden.

Ladegeleiders plaatsenGa je ladegeleiders plaatsen? Zorg er dan in ieder geval voor dat je de juiste maat hebt voor de diepte van de lade. Ook is het verstandig om te kijken naar het draagvermogen. Let ook op de manier waarop de ladegeleiders gemonteerd moeten worden. Er is onderscheid tussen bodemmontage en zijmontage.

Ladegeleiders kopen bij Toolstation?Heb je de ladegeleider gevonden die je nodig hebt? Bestel ze eenvoudig online in onze webshop. Vóór 22.00 uur besteld, betekent dat je ze morgen al in huis hebt. Bij een bestelling van meer dan 30 euro hoef je geen bezorgkosten te betalen. Wil je vandaag al aan de slag met het plaatsen van je ladegeleiders? Daarvoor hebben wij het Click & Collect Systeem. Bestel en betaal je producten, en vervolgens haal je al na 10 minuten jouw bestelling op in een door jou gekozen vestiging.
Sorteren