Deurbuffers & Deurstoppers

Ben je op zoek naar een goede deurstopper voor in huis, werkplaats, garage of op het buitenterrein? Bij Toolstation vind je de perfecte deurstopper om deuren in de juiste kierstand te kunnen houden. De deurstoppers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen en afmetingen. Zo stem je de kleur precies af op het interieur. Wij hebben deurbuffers die in de grond of aan de muur gemonteerd worden, deurstoppers die je los op de vloer kunt zetten en deurbuffers om het klappen van kastdeuren te voorkomen. Met zo'n ruime keuze slaag je altijd voor de juiste deurbuffer die het dicht- of openslaan van deuren voorkomt, of die je gebruikt om de binnenruimte goed te kunnen ventileren.

Deurstoppers voor binnen

Een deurstopper voor binnen is eigenlijk een onmisbaar item. Hiermee voorkom je dat deuren steeds dicht- of openslaan, en dat hierdoor muren of meubelstukken worden beschadigd. Bovendien zorg je met een deurbuffer ook voor voldoende ventilatie in een binnenruimte. Kies voor een deurbuffer die bij je interieur past, zoals bijvoorbeeld een deurstopper van zwart rubber. In het assortiment van Toolstation vind je jouw deurstopper voor binnen van rubber, pvc of metaal in diverse kleuren en afmetingen. Voor kasten zijn er speciale kastdeur stootdoppen. Deze buffers voorkomen dat een kastdeur open blijft staan of ergens tegenaan klapt.

Deurstoppers aan de muur

Wil je liever geen deurbuffer op de vloer plaatsen, dan is het natuurlijk ook mogelijk om een deurstopper te kiezen die je aan de wand. Deze deurstoppers worden geleverd inclusief het benodigde bevestigingsmateriaal. Hiermee monteer je de deurstopper op of net boven de plint, waarna deze ervoor zorgt dat de muur niet meer kan beschadigen wanneer de deur openslaat. Zelfs wanneer de deur met veel kracht openslaat, zal de deurstopper stevig op z'n plek aan de wand blijven.

Deurstoppers voor buiten

Heb je een deurstopper voor buiten nodig? Dan kun je het beste kiezen voor een wat zwaardere deurbuffer. Buitendeuren van bijvoorbeeld garages of werkplaatsen zijn vaak wat groter en zwaarder. Deze speciale deurstoppers voor buiten kunnen daardoor meer gewicht tegenhouden dan deurbuffers voor binnen. Bovendien zijn deurstoppers voor buiten goed bestand tegen allerlei weersinvloeden, zoals neerslag en zonlicht. Kies voor een vaste deurstopper wanneer de buitendeur vaak openstaat, bijvoorbeeld wanneer er veel heen en weer gelopen wordt. Heb je de deurstopper niet al te vaak nodig, overweeg dan een losse deurbuffer die je makkelijk kunt wegzetten.
Merk