Tochtstrips

Ben je op zoek naar een tochtstrip? Dan ben je bij Toolstation aan het juiste adres. Toolstation biedt verschillende strips en banden om de tocht in een woning tegen te gaan. Kies bijvoorbeeld voor een tochtband van het merk Ellen. Tochtstrips zijn er in veel verschillende soorten en maten. Een tochtstrip kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Daarnaast zijn er verschillende materiaalsoorten voor tochtstrips, zoals rubber en tochtprofielen van aluminium. Dit heeft als voordeel dat het een hoge bestendigheid heeft tegen verschillende invloeden, zoals uv-straling en vele zuren. Dat zorgt ervoor dat de strip niet snel beschadigt en hij vele jaren mee kan.

Op zoek naar een nieuwe tochtstrip voor het raam?Er zijn verschillende plekken in huis waar je tochtstrips kunt plaatsen. Is er bijvoorbeeld een raam dat veel tocht doorlaat? Dan kun je eenvoudig een tochtstrip plaatsen in het raam. Daarnaast kun je ook een tochtstrip bij de voordeur plaatsen. Het monteren van de tochtstrip is erg eenvoudig. Door de zelfklevende strips plak je ze gemakkelijk op de gewenste plek. Zorg er wel altijd voor dat de muur waar je de strip op plakt helemaal schoon gemaakt is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan de tochtstrip los gaan zitten of helemaal loslaten. Dat wil je natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen.

Voordelen van tochtstrips voor je woningTochtstrips brengen verschillende voordelen met zich mee. Een tochtstrip zorgt er in eerste instantie voor dat er minder tocht in huis is. Als je een tochtstrip bij de deur plaatst, kan er minder koude lucht naar binnen dringen. Hierdoor ontstaat minder tocht en wordt het klimaat in de kamer aangenamer. Een ander voordeel van een tochtstrip aan de deur is dat het ook energie bespaart. De warmte in het huis gaat namelijk minder snel naar buiten, waardoor je minder energie hoeft te gebruiken om het huis warm te maken.

Tochtstrip kopen bij ToolstationHeb je de tochtstrips gevonden die je zocht? Bestel ze eenvoudig in onze webshop. Wij zorgen dat je bestelling snel bij je geleverd wordt. Als vakman kan het zijn dat je niet kunt wachten op je bestelling. Hier hebben wij de perfecte oplossing voor. Je kunt namelijk gebruikmaken van onze Click & Collect service. Hiermee haal je je bestelling na 10 minuten al op in een van onze vele vestigingen. Hierdoor kun je direct aan de slag met het plaatsen van de tochtstrips.
Sorteren
Ellen Ellen Ellen tochtband K wit 7,5m 16156 van Toolstation
( 24 )
Ellen Ellen Ellen tochtband Universeel zwart 6m 16170 van Toolstation
( 65 )
Ellen Ellen Ellen tochtband P zwart 7,5m 16164 van Toolstation
( 65 )
Ellen Ellen Ellen tochtband K zwart 7,5m 16161 van Toolstation
( 65 )
Ellen Ellen Ellen tochtband Universeel wit 6m 16169 van Toolstation
( 65 )
Ellen Ellen Ellen tochtband P wit 7,5m 16162 van Toolstation
( 65 )