Zwenkwielen

Ben jij op zoek naar zwenkwielen voor een bloembak, kast of andere klus? Bekijk ons assortiment zwenkwielen met rem of zonder rem en zwenkwielen van verschillende materialen. Het kan namelijk zijn dat je rubberen zwenkwielen wilt bestellen. Deze zijn het meest geschikt voor ruwere ondergronden. Heb je de wieltjes vooral voor binnen nodig? Dan kunnen polypropyleen zwenkwielen al volstaan. Weet jij al welke wielen je nodig hebt voor je klus? Bekijk het volledige aanbod om een weloverwogen keuze te maken.

Zwenkwielen voor binnen en buiten


Bij Toolstation kun je terecht voor verschillende zwenkwielen voor zowel binnen als buiten. Daarnaast zijn er ook zwenkwielen met rem. Maar welke heb je nu precies nodig? Als je een klus voornamelijk buiten hebt, is het slim om zwenkwielen voor buiten aan te schaffen. Deze kenmerken zich door het gebruik van rubber als wiel. Deze zijn namelijk beter voor een gebruik op ruwere ondergronden, zoals stenen. Heb je zwenkwielen nodig die ook stil kunnen staan? Maak dan gebruik van zwenkwielen met rem. Deze kun je gemakkelijk op de rem zetten door de daarvoor bestemde hendel naar beneden te duwen, gemakkelijk met je voet.

Wat zijn zwenkwielen precies?


Zwenkwielen zijn wieltjes die je onder een object kunt vastmaken. Hierdoor kun je het object, bijvoorbeeld een kast, gemakkelijk verplaatsen. De zwenkwielen zitten los, waardoor ze verschillende kanten op kunnen staan. Anders dan andere wielen zijn zwenkwielen enorm wendbaar. Daardoor kun je de kast alle kanten op bewegen als er enkel zwenkwielen onder zitten. In sommige gevallen wordt er ook een combinatie gemaakt tussen zwenkwielen enbokwielen. Dit zorgt ervoor dat je de kast of kar gemakkelijk kunt sturen. De zwenkwielen bepalen in dit geval de route en de normale wielen die volgen. De kleine zwenkwieltjes kun je gemakkelijk bevestigen door het ijzeren plateau. Hier zitten altijd al vier gaten in waar je gemakkelijk schroeven in kunt monteren. De rem is bovendien reeds bevestigd op de zwenkwielen; deze hoef je niet zelf te installeren.

Zwenkwielen kopen bij Toolstation


Heb je de geschikte zwenkwielen gevonden in onze webshop? Bestel ze direct om ze binnen enkele dagen thuis geleverd te krijgen. Het kan zijn dat je de zwenkwielen vandaag nog nodig hebt. In dat geval kun je de Click & Collect service gebruiken. Wanneer je de wieltjes besteld hebt, leggen wij ze in 10 minuten voor je klaar in een van onze vestigingen. Vervolgens kan jij ze ophalen, zodat je direct verder kunt met je klus.
Sorteren
Meso Meso Zwenkwiel nylon 100mm - 200kg draagvermogen 70820 van Toolstation
( 1 )
Meso Meso Zwenkwiel rubber 100x84mm - 75kg draagvermogen 68653 van Toolstation
( 3 )
Meso Meso Zwenkwiel nylon 80mm - 150kg draagvermogen 92974 van Toolstation
Meso Meso Zwenkwiel rubber 50mm - 40kg draagvermogen 88960 van Toolstation
( 5 )
Meso Meso Zwenkwiel PP 25mm - 15kg draagvermogen 57379 van Toolstation
( 2 )
€ 0,99
excl. btw € 0,82

• Toepassing Binnenmeubels

Meso Meso Zwenkwiel TP-rubber 50mm - 40kg draagvermogen 51551 van Toolstation
Meso Meso Zwenkwiel PP 38mm - 20kg draagvermogen 54318 van Toolstation
€ 1,49
excl. btw € 1,23

• Toepassing Binnenmeubels

Meso Meso Zwenkwiel rubber met rem 125mm - 120kg draagvermogen 69502 van Toolstation