Eindstop soldeerfittingen

Toolstation heeft verschillende maten eindstoppen voor soldeerfittingen. Deze fittingen van Conex zijn ontworpen om leidingen betrouwbaar af te sluiten. Dit type fitting is vaak gemaakt van materialen zoals messing of koper en worden gebruikt om sterke, water- en gasdichte verbindingen te bieden. Dit maakt ze een belangrijk onderdeel voor elke klus waarbij een solide en nette afwerking vereist is. Zo helpt Toolstation jou verder met je klus!

Verschillende maten


Eindstop soldeerfittingen worden gebruikt om het einde van een pijp of buis af te sluiten. Dit is vooral handig bij systemen die later bijvoorbeeld weer omgeleid of veranderd moeten worden. De fittingen zijn verkrijgbaar in diverse maten, zodat er altijd een fitting is die past bij de diameter van de leidingen waarmee je werkt. Controleer na het solderen altijd op eventuele lekkages en zorg dat de verbinding netjes is afgewerkt.

Gebruik bij het solderen een goede soldeerbout en soldeertin.

De fittingen hebben het Kiwa en Gastec keurmerk. Deze certificeringen garanderen dat de producten voldoen aan veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Bestel nu eenvoudig en snel je soldeerfittingen bij Toolstation


Toolstation wil je graag snel verder helpen met je klus. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn. Met onze Click & Collect service kun je je soldeerfittingen al na 10 minuten ophalen in een van onze 100+ winkels! Winkelen wordt bij ons nog leuker met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Conex Conex Conex soldeer stop 15mm 96488 van Toolstation
( 6 )
96488 Conex soldeer stop 15mm
€ 0,83
excl. btw € 0,69

Conex Conex Conex soldeer stop 12mm 51016 van Toolstation
( 6 )
51016 Conex soldeer stop 12mm
€ 1,57
excl. btw € 1,30

Kiwa en Gastec

Conex Conex Conex soldeer stop 22mm 66575 van Toolstation
( 6 )
66575 Conex soldeer stop 22mm
€ 1,78
excl. btw € 1,47