Keukenboilers & Toebehoren

Snel warm water hebben? Dan is een keukenboiler een goede oplossing. Met een keukenboiler voorkom je dat je lang moet wachten op warm water. Het warme water hoeft maar een korte afstand af te leggen naar de kraan, waardoor het water snel warm is en je minder water hoeft te verspillen. Keukenboilers zijn daarom een goede optie om te plaatsen in de woning, omdat dit het wooncomfort verhoogt. Bij Toolstation verkopen we verschillende keukenboilers en toebehoren voor het inbouwen van dit apparaat.

Ruim aanbod topmerken


Het ruime aanbod met keukenboilers en toebehoren bij Toolstation bestaat uit producten van verschillende merken. Denk hierbij aan diverse topmerken, zoals Daalderop en Plieger. Beide merken verkopen een keukenboiler van 10 liter en er is ook een kleinere boiler van 5 liter in het assortiment. Keukenboilers van 5 of 10 liter zijn voldoende voor een huishouden van twee of drie personen. Keukenboiler uitgezocht? Schaf dan ook de toebehoren van hetzelfde merk aan. Je weet dan zeker dat je de geschikte materialen hebt voor de boiler die je hebt aangeschaft.

Let hier goed op tijdens het installeren van een keukenboiler


Een keukenboiler plaatsen is een klus die niet veel tijd in beslag hoeft te nemen. Toch is er wel een aantal belangrijke punten waar je goed op moet letten. Begin bijvoorbeeld altijd eerst met het verzamelen van het juiste gereedschap voor inbouw, zoals steeksleutels en een waterpas. Vervolgens is het van belang om te controleren of er een aparte elektrische groep nodig is voor het apparaat. Dat is meestal het geval bij een elektrische keukenboiler, omdat deze keukenboilers een hoog vermogen hebben. Spoel alle leidingen die je op de boiler aansluit goed door en controleer altijd extra goed of de wandcontactdoos waar de boiler op wordt aangesloten is voorzien van randaarde. Voor de plaatsing van een boiler heb je altijd een aansluitset nodig. Deze set bevat onder andere een afvoeraansluitstuk, een inlaatcombinatie en knelverbindingen.

Keukenboiler kopen? Bestel de boiler online of kom je nieuwe boiler ophalen


Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je nieuwe boiler en toebehoren eenvoudig en snel online bij Toolstation. Bij bestellingen boven 30 euro hoef je geen verzendkosten te betalen en je hebt als voordeel dat je geen boiler naar je bus hoeft te tillen. Toch liever meteen een boiler in bezit? Haal dan je bestelling op bij een vestiging bij jou in de buurt.
Sorteren
Daalderop Daalderop Daalderop boiler Close In 10L 71553 van Toolstation
( 14 )
Plieger Plieger Plieger keukenboiler 10 liter 58133 van Toolstation
-15
( 25 )
€ 224,00 adviesprijs € 239,00
excl. btw € 185,12

Voorzien van koperen ketel, geschikt voor montage in ke .... meer lezen

Plieger Plieger Plieger aansluitset keukenboiler  60285 van Toolstation
( 24 )
€ 54,99
excl. btw € 45,45

Geschikt voor alle Plieger boilers.

Daalderop Daalderop Daalderop boiler Close Up 10L 91640 van Toolstation
-24
( 4 )
€ 285,00 adviesprijs € 309,00
excl. btw € 235,54

Daalderop boiler voorzien van 10 liter koperen ketel, g .... meer lezen

Daalderop Daalderop Daalderop Close In Compact boiler 5L 27414 van Toolstation
-26
( 20 )