Muurstuk soldeerfittingen

Voor professionele klussers die dagelijks te maken hebben met installatiewerkzaamheden, zijn muurplaten soldeerfittingen van Conex een uitstekende keuze. Deze fittingen zijn gemaakt van brons, wat ze ideaal maakt voor het aanleggen van betrouwbare water- en gasleidingen. Bij Toolstation vind je verschillende maten en types muurplaten, waardoor je altijd het juiste product vindt dat past bij jouw klus.

Kenmerken soldeerfittingen


Muurplaten soldeerfittingen zijn belangijk voor het veilig en effectief bevestigen van leidingen aan muren. Deze fittingen zorgen voor een sterke en duurzame verbinding en zijn ontworpen om een strakke en professionele afwerking te geven. Het gebruik van soldeerfittingen zoals die van Conex helpt om lekkages te voorkomen. Gebruik bij het solderen een goede soldeerbout en soldeertin.

Alle muurplaat fittingen zijn voorzien met het Kiwa en Gastec keurmerk. Deze certificeringen garanderen dat de producten voldoen aan veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Bestel nu eenvoudig en snel je soldeerfittingen bij Toolstation


Toolstation wil je graag snel verder helpen met je klus. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn. Met onze Click & Collect service kun je je soldeerfittingen al na 10 minuten ophalen in een van onze 100+ winkels! Winkelen wordt bij ons nog leuker met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Conex Conex Conex soldeer muurplaat brons 1/2"x12mm kort 32320 van Toolstation
( 10 )
€ 4,31
excl. btw € 3,56

Conex Conex Conex soldeer muurplaat brons 1/2"x15mm kort 27032 van Toolstation
-12%
( 13 )
€ 3,97 adviesprijs € 4,55
excl. btw € 3,28

Conex Conex Conex soldeer muurplaat brons 1/2"x15mm lang 30560 van Toolstation
( 10 )
€ 8,81
excl. btw € 7,28