Rioolwater afvoer PVC

Ben je op zoek naar producten om je afvoer te installeren? Bij Toolstation vind je alles om de afvoer af te werken. Het begint met afvoerbuizen van pvc. Deze kun je vervolgens gemakkelijk aansluiten aan het riool. Wil je een afvoer maken in huis? Dan is pvc een uitstekende oplossing. Het materiaal is namelijk erg gemakkelijk te gebruiken omdat het vederlicht is. Daarnaast koppel je het ook gemakkelijk aan elkaar met de bijbehorende koppelstukken. Bekijk het volledige assortiment van Toolstation om je complete afvoer te installeren. Zo kun je bijvoorbeeld direct een kraan of wasbak installeren in je nieuwe keuken of badkamer.

Pvc bochten en buizen

Bij het installeren van pvc buizen ontkom je er niet aan af en toe een bocht te moeten maken. Pvc is relatief onbuigbaar, maar voor hoeken inbouwen bestaan eenvoudige oplossingen. Je kunt namelijk speciale pvc buis bochten kopen. Hierdoor maak je gemakkelijk leidingen in bochten. Ook bestaan er koppelstukken en verdelers, zodat je gemakkelijk alle kanten op kunt met de pvc buis. Een rioolbuis van pvc is daardoor ook erg gemakkelijk te gebruiken. Daarvoor gebruik je in de meeste gevallen een grotere afmeting dan voor de afvoer binnen.

Voordelen van pvc buizen

Pvc buizen zijn goed te gebruiken voor afvoeren. Afvoerbuizen van pvc hebben namelijk verschillende voordelen. Allereerst is het materiaal goed bestand tegen verschillende temperaturen. Voornamelijk de schommelingen in het gebruik van koud en warm water is geen probleem voor een pvc afvoer. Een afvoerbuis van pvc is daarnaast zeer licht. Daardoor is het makkelijk hanteerbaar en op maat te maken. Een ander voordeel van een afvoerbuis van pvc is dat het, in tegenstelling tot staal, niet kan roesten. Tot slot is de binnenwand veel minder gevoelig voor aanslag. Hierdoor is de doorstroming in een pvc buis veel beter dan bij andere materialen.

Afvoer buizen kopen bij Toolstation

Heb je de geschikte afvoer buis gevonden voor je klus? Bestel deze in onze webshop of kom langs in onze winkel. Ook kun je gebruikmaken van de handige Click & Collect service. Hiervoor bestel je het artikel in onze webshop. Vervolgens kun je hem al na 10 minuten ophalen in een van onze vestigingen. De juiste artikelen voor je klus vind je bij Toolstation.
Plieger Plieger Rubber verloopring 40x32mm - 65791 - van Toolstation
20%korting
( 49 )
€ 1,00 was € 1,30
excl. btw € 0,83

Plieger Plieger PVC overschuifmof manchet 75mm - 80242 - van Toolstation ( 19 )
€ 5,79
excl. btw € 4,79

KOMO keur.