EPDM lijmen

EPDM onderdelen verlijmen? Dan heb je EPDM lijm nodig. Deze contactlijm wordt gebruikt bij werkzaamheden met EPDM dakbedekking of voor het verlijmen van EPDM hemelwaterafvoer. Bij Toolstation verkopen we EPDM lijm, kit en primer van het professionele merk Premiumfol. We verkopen ook alle EPDM gereedschappen die je nodig hebt om je klus met EPDM uit te voeren.

EPDM dakbedekking aanbrengen? Gebruik dan EPDM primerEPDM is een synthetische rubbersoort die veel gebruikt wordt als dakbedekking. Het materiaal wordt veel toegepast, omdat het bescherming biedt tegen verschillende weersomstandigheden én een lange levensduur heeft. Om van deze voordelen te profiteren, is het belangrijk dat EPDM wordt aangebracht op de juiste manier en met de beste producten. EPDM primer is een voorbeeld van een product dat niet mag ontbreken bij het aanbrengen van EPDM dakbedekking. De primer zorgt er namelijk voor dat de lijm op de zelfklevende EPDM onderdelen wordt geactiveerd en dat het dak waterdicht wordt gemaakt.

Het gebruik van EPDM kit, EPDM contactlijm en EPDM sealerNa het aanbrengen van de primer kun je de EPDM lijm aanbrengen. Houd er wel rekening mee dat de primer eerst volledig droog moet zijn. Meestal is de droogtijd zo'n 24 uur. Begin pas met het neerleggen van de dakbedekking als de lijm niet meer aan de vingers blijft plakken. Als je de dakbedekking te snel aanbrengt, kunnen er blaasjes onder de folie komen. De blaasjes zorgen ervoor dat er bobbels te zien zijn in de EPDM dakbedekking. Rol de dakbedekking gelijkmatig over de ondergrond en duw het vervolgens goed aan. Naadoverlappingen van EPDM folies sealen? Gebruik dan EPDM sealer. Met EPDM kit kun je losse EPDM stukken aan elkaar laten hechten.

EPDM lijm kopen bij ToolstationVoor verschillende soorten EPDM lijm kun je terecht bij Toolstation. Bestel nu de lijm die je nodig hebt voor je werkzaamheden op het dak of andere klussen met EPDM en je hebt het morgen al in huis. Bestel je voor 30 euro of meer? Dan bezorgen we je bestelling gratis! Direct aan de slag? Geef dan tijdens het bestelproces aan dat je kiest voor Click & Collect. Je kunt je bestelling dan na 10 minuten ophalen bij een vestiging naar keuze.
Sorteren
Premiumfol Premiumfol EPDM contactlijm 750ml 72844 van Toolstation
( 27 )
Premiumfol Premiumfol EPDM sealer Zwart 290ml 39599 van Toolstation
( 73 )
Premiumfol Premiumfol EPDM contactlijm 1L 30165 van Toolstation
( 37 )
Premiumfol Premiumfol EPDM contactlijm 5L 15837 van Toolstation
( 14 )
15837 EPDM contactlijm 5L
€ 69,00
excl. btw € 57,02
Per eenheid € 13,80/L

• Contactlijm, op basis van synthetische rubbers. • To .... meer lezen

Premiumfol Premiumfol EPDM primer 5L 89374 van Toolstation
-10%
89374 EPDM primer 5L
€ 62,95 adviesprijs € 69,95
excl. btw € 52,02
Per eenheid € 12,59/L

• EPDM-Primer is speciaal ontwikkeld om te worden gebru .... meer lezen