Lijmen, Kitten & Tapes

Ben je op zoek naar verschillende lijmen, kitten of tapes? Dan slaag je bij Toolstation gegarandeerd. Bekijk het uitgebreide assortiment aan lijm, kit en tape voor iedere klus. Per klus heb je namelijk eventueel een andere soort nodig. Bij Toolstation kun je daarom terecht voor veel verschillende topmerken zoals Everbuild, Zwaluw, Bison of Bostik. Alle merken worden snel geleverd en zijn beschikbaar in zowel de winkel als de webshop.

Ruim assortiment lijmen, kitten en tape


Om gaten en kieren af te dichten, gebruik je kit. Het grootste voordeel van gaten en kieren afdichten met kit is dat het elastisch is. Daarnaast droogt het razendsnel, waardoor je direct door kunt met je klus. Ook heeft kit een lijmkracht. Daardoor kun je het ook gebruiken om materialen te lijmen. De keuze voor een sterke lijm is echter vaak beter. Afhankelijk van het materiaal kun je namelijk specifieke lijm nodig hebben. Tot slot kun je natuurlijk ook altijd kiezen voor tape. Dit is voornamelijk handig om materialen voor een korte periode te fixeren. Uiteindelijk kun je het afwerken met een sterke lijm.

Verschillende soorten lijm en kit


Er zijn enorm veel verschillende soorten lijm en kit. De keuze hangt af van je project. Ga je bijvoorbeeld twee stukken hout aan elkaar lijmen? Dan kun je het beste kiezen voor een sterke houtlijm. Lijm kopen kun je daarnaast ook in verschillende sterktes. Ook voor verschillende kitten kopen kun je keuzes maken. Wanneer je gaat kitten in de badkamer kun je het beste kiezen voor een vochtbestendige kit. In andere ruimtes in het huis is dit niet per se nodig.

Kit bestellen bij Toolstation


Heb je de juiste lijm, tape of kit gevonden? Deze bestel je eenvoudig in onze webshop. Heb je je bestelling dezelfde dag nog nodig? Maak in dat geval gebruik van onze praktische Click & Collect-service. Kies je artikel in de webshop, bestel deze direct online en wij hebben je product na 10 minuten klaarliggen in een van onze vestigingen. Deze mag je daarna direct komen halen.