Tapes

Ben je op zoek naar een sterke tape voor je klus? Bij Toolstation kun je terecht voor verschillende soorten tapes van onder andere de merken Zwaluw, 3M en HPX. Met tape zorg je ervoor dat je gemakkelijk materialen aan elkaar vastmaakt of oppervlaktes afplakt. Dat is erg handig als je een klus moet doen waar je handen tekort komt. Je plakt met tape gemakkelijk een materiaal vast om het vervolgens te kunnen verwerken.

Diverse soorten en merken: van zwarte tape tot 3M en Tesa

Tape kopen kan in veel verschillende soorten en maten. Ducttape is een uitstekende optie wanneer je materialen aan elkaar moet vastmaken. Dat kan tijdelijk zijn, maar ook voor een langere periode. Ducttape is een van de sterkste tapes die verkrijgbaar zijn. Ben je op zoek naar verpakkingstape? Toolstation biedt ook 3M tape aan. Deze doorzichtige tape gebruik je om een verpakkingsdoos dicht te maken. Daarnaast kun je ook 3M tape kopen voor afplakwerk. Vervolgens is het ook mogelijk om Tesa tape te bestellen bij Toolstation. Tesa tape is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, voor afplakwerk of vastplakwerk.

Waarvoor gebruik je tape?

Tape is een zeer multifunctioneel materiaal. In eerste instantie staat het bekend om zijn sterkte. Het is bij uitstek geschikt om twee of meerdere materialen aan elkaar vast te maken. Als je bijvoorbeeld een gereedschap hebt dat beschadigd is, kun je dit vastmaken met tape. Daarnaast wordt tape ook veel gebruikt door schilders om randen af te plakken. Dat zorgt ervoor dat je als schilder niet over de lijn heengaat, waardoor je het schilderwerk netjes kunt afwerken. Door goede afplaktape te gebruiken, wordt schilderen vele malen makkelijker. Tot slot kun je ook dubbelzijdige tape gebruiken. Dit werkt bijna hetzelfde als lijm, en het wordt gebruikt om twee materialen aan elkaar vast te maken. Weet jij al welke tape je nodig hebt voor je klus?

Tape kopen?

Heb je een keuze kunnen maken tussen alle verschillende tapes in ons assortiment? Bestel deze dan eenvoudig via de webshop. Wij zorgen ervoor dat je je tape binnen enkele dagen thuis bezorgd krijgt. Heb je de 3M tape vandaag al nodig voor je klus? In dat geval maak je gebruik van onze Click & Collect service. Je bestelt de tape in onze webshop en je haalt hem na 10 minuten al op in een van onze vele vestigingen. Zo kun je direct beginnen aan je klus, zonder tijd te verliezen.