Tuin schroeven

Of het nu gaat om het monteren van tuinschuttingen, pergola's of terrasplanken, onze tuinschroeven zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de uitdagende weersomstandigheden in de tuin. Voorzien van een corrosiebestendige coating, bieden ze een sterke en duurzame bevestiging die bestand is tegen roest en corrosie. Dankzij hun scherpe punt en schroefdraad zijn onze tuinschroeven eenvoudig te installeren, zelfs in hardhoutsoorten.

Of je nu werkt met douglas, eiken of geïmpregneerd hout, onze schroeven bieden een betrouwbare en langdurige verbinding, zodat je met vertrouwen aan je tuinprojecten kunt werken.

Bestel nu eenvoudig en snel bij Toolstation


Wist je dat je na slechts 10 minuten je Click & Collect bestelling kunt ophalen bij een van onze 100+ vestigingen? En als je vandaag vóór 22:00 uur bestelt, wordt je bestelling de volgende werkdag bij je thuis bezorgd. Bovendien is de thuisbezorging gratis bij bestellingen vanaf 30 euro. Voor onze zakelijke klanten is er de Pro-kaart beschikbaar, waarmee je je projecten naar een hoger niveau kunt tillen en kunt genieten van exclusieve voordelen.
Sorteren
Dynaplus Dynaplus Dynaplus tuinbeslagschroeven gecoat 6x40mm TX30 zwarte kop 13165 van Toolstation
( 7 )
Dynaplus Dynaplus Dynaplus tuinbeslagschroeven gecoat 6x40mm TX30 13163 van Toolstation
( 2 )
Dynaplus Dynaplus Dynaplus tuinbeslagschroeven gecoat 8x50mm TX40 12898 van Toolstation
( 7 )