Bouwlampen

Een bouwlamp wordt ook wel een schijnwerper genoemd en is ideaal om te gebruiken als je aan het werk wilt als het donker is. Het aanbod bij Toolstation bestaat uit verschillende led bouwlampen. Een led bouwlamp is energiezuinig en minder schadelijk voor het milieu dan bijvoorbeeld een halogeen bouwlamp. Het aantal watt kan uiteenlopen van bouwlampen met led van 20W tot lampen voor de bouw van 50W. Bekijk ook het aanbod met verlichting in de uitverkoop voor een gunstig geprijsde lamp.

Installatie en afstelling van deurdrangers

Lampen voor de bouw die werken op netstroom zijn handig voor het creëren van extra verlichting. De lampen zijn alleen minder geschikt wanneer je op verschillende plaatsen aan het werk bent en vaak heen en weer moet lopen. We hebben daarom in ons assortiment ook een bouwlamp op accu. Dankzij de accu neem je de bouwlamp eenvoudig mee naar de plek waar je aan het werk wilt. Zo ben je met bijvoorbeeld een looplamp veel mobieler en zie altijd en overal goed wat je aan het doen bent. Sommige lampen worden met accu verkocht, maar er zijn ook een aantal oplaadbare werklampen die je zonder accu koopt. Voor deze lampen gebruik je meestal de accu van je andere apparaten van hetzelfde merk.

Stel je bouwlamp naar de gewenste hoogte met een statief

Een bouwlamp met een statief komt bij verschillende soorten klussen goed van pas. Zo’n bouwlamp verplaats je eenvoudig en staat dankzij de stalen constructie stevig op de grond. Dit is vooral handig bij oneven ondergronden en wanneer er veel obstakels op de grond liggen. Daarnaast zorgt het statief ervoor dat je de lamp op verschillende hoogtes kunt laten schijnen. Het licht is daardoor gemakkelijk aan te passen als het nodig is. Erg handig dus voor het bijschijnen van een volle werkbank zonder ruimte voor een gewone bouwlamp.

Een kleinere lamp nodig? Bekijk dan onze led zaklampen en lantaarns

Heb je het aanbod met werkplaatsverlichting bekeken, maar vind je de lampen voor de bouw te groot voor de klussen die je gaat doen? Bekijk dan het aanbod met led zaklampen en lantaarns. Wil je niet wachten tot je de bouwlamp in huis hebt? Bestel dan met Click & Collect en kom je bestelling ophalen bij een Toolstation vestiging naar keuze fo laat het thuis bezorgen.
Wessex Wessex Wessex LED bouwlamp IP65 30W 2250lm 6500K - 13726 - van Toolstation
-3%
( 191 )
€ 24,06 adviesprijs € 24,97
excl. btw € 19,88

• Behuizing: aluminium en stalen constructie, met gehar .... meer lezen

Wessex Wessex Wessex LED bouwlamp IP65 10W 750lm 6500K - 13724 - van Toolstation ( 189 )
Wessex Wessex Wessex LED bouwlamp IP65 20W 1500lm 6500K - 13725 - van Toolstation ( 189 )
Brennenstuhl Brennenstuhl Brennenstuhl mobiele LED bouwlamp Jaro 30W 2650lm 6500K - 45683 - van Toolstation ( 43 )
Brennenstuhl Brennenstuhl Brennenstuhl mobiele LED bouwlamp Jaro 50W 4400lm 6500K - 16986 - van Toolstation ( 43 )