Verlichting

Verlichting kopen? Dan moet je bij Toolstation zijn! Het aanbod in onze webshop bestaat uit diverse lampen van verschillende merken, zoals Integral LED, Wessex en Sylvania. We verkopen diverse lampen om binnenshuis te gebruiken en daarnaast bestaat het aanbod uit tuinverlichting, wandlampen voor buiten en breedstralers. We hebben ook verlichting voor werkzaamheden in de bouw in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan bouwlampen, werkplaatsverlichting en looplampen.

Led lamp voor binnen en buitenAls je zuinige lampen voor binnen of buiten wilt aanschaffen, kom je al snel uit bij ledverlichting. Deze verlichting heeft een lange levensduur, gaat zuinig om met energie en er wordt bij de productie van deze verlichting minder gebruikgemaakt van schadelijke materialen dan bij andere soorten verlichting. Het aanbod bestaat uit ledverlichting met verschillende fittings. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor ledverlichting met een smalle fitting of juist met een brede fitting. Ook hebben we diverse GU10 ledverlichtingen in het assortiment. Let bij het kopen van de verlichting goed op de lichtkleur in kelvin. 5500 kelvin staat voor koel en wit licht, terwijl 2200 kelvin juist warm en sfeervol licht is.

Ook toebehoren voor verlichting koop je bij ToolstationBehalve het eerder genoemde aanbod met verschillende soorten verlichting bestaat het assortiment uit allerlei verlichtingstoebehoren. Hieronder vallen bijvoorbeeld diverse soorten fittings, zoals overgangsfittings en schroefrandfittings, maar ook opzetringen of lampenhouders. Let bij het aanschaffen van lampen en toebehoren voor verlichting altijd goed op de afmetingen. Ook kan het per lamp verschillen of een lamp wel of niet dimbaar is. Houd bij het kopen van spotjes rekening met de breedte van de lichtbundel. De breedte wordt aangegeven in graden.

Verlichting kopen bij ToolstationSnel de juiste verlichting in huis halen? Bestel dan online bij Toolstation en geef tijdens het bestelproces aan dat je je bestelling na 10 minuten wilt ophalen bij een vestiging bij jou in de buurt. Liever je bestelling bij je thuis laten bezorgen? Ook dan zijn we snel met bezorgen en heb je je bestelling morgen al in huis. Voor bestellingen van 30 euro of meer betaal je bovendien geen verzendkosten, dus bestel in één keer alles wat je nodig hebt en profiteer van gratis verzending.