Looplampen

Goede verlichting is essentieel, zeker als je professioneel klust. Het maakt niet uit of je nu aan het werk bent in een donkere kelder, onder de motorkap van een auto duikt, of een late klus hebt; een betrouwbare hoofdlamp of zaklamp maakt je werk een stuk makkelijker. Bij Toolstation vinden we dat iedere professional goede werkverlichting bij de hand moet hebben. Een oplaadbare hoofdlamp of een led looplamp is niet alleen handig, maar zorgt ook voor veiligheid tijdens het werk.

Kiezen van de juiste hoofdlamp of zaklamp


Bij de aanschaf van hoofdlampen en zaklampen is het belangrijk om te letten op een paar dingen. Ten eerste, de kracht van de verlichting, uitgedrukt in lumen. Ons assortiment varieert van 200 tot wel 5400 lumen, zodat je voor elke situatie de juiste lichtsterkte kunt vinden. Daarnaast is het type voeding belangrijk: kies je voor batterijen, of ga je voor een oplaadbare optie? Een oplaadbare hoofdlamp is vaak duurzamer en op de lange termijn voordeliger.

De juiste keuze voor jouw klus


Bij Toolstation bieden we een breed assortiment aan hoofdlampen en zaklampen van topmerken zoals Brennenstuhl en Portwest. Of je nu op zoek bent naar een professionele hoofdlamp met verschillende lichtstanden of een compacte led looplamp voor snelle inspecties, wij hebben het. Let ook op extra functies zoals waterbestendigheid en de mogelijkheid om de lichtbundel aan te passen. Deze kunnen het verschil maken tijdens je werk.

Bestel nu eenvoudig en snel je looplampen bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je looplampen al na 10 minuten ophalen. Maak winkelen nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de nieuwe Toolstation app, die sneller, makkelijker, en persoonlijker winkelen mogelijk maken.
Sorteren