Tuinverlichting

Sfeervol licht in de tuin dat ook nog eens praktisch is? Dan moet je bij Toolstation zijn! We verkopen ledverlichting voor in de tuin en verlichting met een bewegingssensor van verschillende bekende merken, zoals Luceco en Brennenstuhl. Het aanbod bestaat uit diverse soorten tuinverlichting, zoals buitenlampen, grondspots, tuinpalen met verlichting en meer.

Tuinverlichting met led


Led verlichting wordt steeds populairder. Dat komt onder andere omdat deze verlichting beter is voor het milieu dan andere soorten verlichting. Tuinverlichting met led zorgt voor een forse energiebesparing en heeft vaak een langere levensduur. Net als bij andere soorten verlichting is het bij ledverlichting mogelijk om te kiezen tussen verschillende kleuren licht. Vaak kunnen gebruikers bovendien kiezen voor een lamp die warm, sfeervol licht afgeeft. Bij ledverlichting heb je bovendien geen last van flikkeringen en de lampen worden minder warm. Dat laatste biedt vooral voor gezinnen met kleine kinderen een uitkomst. Regelmatig wordt tuinverlichting laag bij de grond geplaatst, waardoor kleine kinderen er gemakkelijk bij kunnen.

Ontdek de voordelen van verlichting voor de tuin


Tuinverlichting wordt vaak aangeschaft uit praktisch oogpunt: je ziet waar je loopt. Daarnaast wordt er ook regelmatig gekozen voor tuinverlichting om inbrekers buiten de deur te houden. Tuinverlichting met bewegingssensor kan dan ook een goed idee zijn. Voor eenvoudig te plaatsen tuinverlichting kun je kiezen voor tuinspotjes met grondpen. Deze steek je heel eenvoudig in de grond en bieden een fraai gezicht als je ze bijvoorbeeld langs het tuinpad plaatst. Let bij het kopen van tuinverlichting ook op de IP-waarden van het product. Als een tuinlamp een IP-waarde van 54 heeft, dan betekent dit dat de lampen beschermd zijn tegen stof en spatwaterdicht zijn. Een IP-waarde van 67 betekent dat de lamp beschermd is tegen waterstralen.

Tuinverlichting kopen bij Toolstation


Voor tuinverlichting moet je bij Toolstation zijn. Bovendien hoef je voor de tuinverlichting uit ons assortiment niet altijd te beschikken over elektra buiten. We verkopen namelijk ook solar buitenverlichting. Wordt het nu ook eens tijd om de buitenboel aan te pakken en de verlichting buiten op orde te maken? Bestel dan nu de tuinverlichting bij Toolstation en laat het morgen bij je thuisbezorgen. Bij bestellingen van 30 euro of meer betaal je geen verzendkosten.
Sorteren
Grondspot Rond - 54643 - van Toolstation
( 10 )
Tuinpaal  - 16977 - van Toolstation
Grondspot Vierkant - 16978 - van Toolstation
( 2 )