Wandlampen

Een wandlamp is vanwege verschillende redenen een goede keuze. Dit soort lampen staan erg sfeervol en nemen geen (loop)ruimte in beslag. Bovendien verdelen wandlampen het licht gelijkmatig over de ruimte. Bij Toolstation kun je terecht voor een wandlamp voor binnen én voor een wandlamp voor buiten. De wandlampen in ons assortiment zijn van de merken Brennenstuhl en Luceco. Het aanbod bestaat uit conventionele wandlampen en uit wandlampen met ledverlichting.

Wandlampen voor buitenEen wandlamp aan de buitengevel is ideaal als je 's avonds thuiskomt in het donker. Om energie te besparen, kun je kiezen voor een wandlamp met sensor. Dit soort wandlampen kunnen ook helpen om inbrekers af te schrikken. Wandlampen geven de omgeving van je huis en tuin sfeer, zonder dat je het risico loopt om over de lampen te struikelen. Het aanbod met wandlampen voor in de tuin bestaat uit lampen die werken op elektra, maar ook uit solar wandlampen. De solar lampen zijn ideaal als je geen elektra buiten hebt. Ook zijn dit soort lampen een goede keuze als je je energieverbruik zo laag mogelijk wilt houden. Een led wandlamp is in dat geval ook een goede optie. Deze verbruiken een stuk minder energie dan conventionele wandlampen.

Wandlampen voor binnenBehalve wandlampen voor buiten verkopen we ook allerlei decoratieve wandlampen voor binnen. De zwarte decoratieve wandlamp van Luceco zijn een voorbeeld van een wandlamp met een mooi design die heel geschikt is voor een modern interieur. Zeker voor binnen is het belangrijk dat je goed let op de lichtkleur van de lamp. De lichtkleur wordt aangegeven in graden kelvin. Hoe hoger het getal, hoe witter en koeler het licht is. Wil je juist sfeervolle verlichting ophangen? Kies dan voor een lager aantal kelvin.

Wandlampen kopen bij ToolstationWandlampen zijn een aanwinst voor zowel binnen als buiten. Ook de voordelen van wandlampen ervaren? Bestel dan je wandlampen bij Toolstation. We bezorgen je nieuwe lampen morgen al bij je thuis en vanaf 30 euro of meer betaal je geen verzendkosten. Enthousiast geworden en wil je direct nieuwe wandlampen ophangen? Geef dan tijdens het bestelproces aan dat je je bestelling over 10 minuten wilt ophalen bij een vestiging van Toolstation naar keuze.
Sorteren
Buiten LED wandarmatuur Dakota IP44 Zwart - 46348 - van Toolstation
-22%
( 1 )
Buiten LED wandarmatuur Amarillo Antraciet - 54358 - van Toolstation
Buiten LED wandarmatuur Dakota Antraciet - 93454 - van Toolstation
-26%
( 2 )
Buiten LED wandarmatuur Amarillo Zwart - 35228 - van Toolstation
( 3 )