HR Combiketels

Ben je op zoek naar een geschikte cv-ketel? Dan kun je bij Toolstation een complete cv-ketel kopen. Kies bijvoorbeeld voor een HR combi cv-ketel. Deze hergebruikt de rookgassen die bij het verbranden van gas vrijkomen opnieuw. Daardoor bespaart de cv-ketel veel energie en heeft deze een hoog rendement. Bij Toolstation kun je terecht voor het merk Intergas.

De beste cv-ketel voor een woning


Cv-ketels zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Om een goede cv-ketel te vinden voor binnenshuis let je idealiter op verschillende aspecten. Allereerst is het gebruiksrendement van belang. Daaruit kun je opmaken of een cv-ketel energiezuinig is of niet. Hierin is een hoog rendement het beste. Vervolgens controleer je de pomplabels. Hoe beter het label, des te efficiënter de cv-ketel in de woning zijn werk zal doen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je kijkt of de cv-ketel kan communiceren met de thermostaat. Hierdoor regelt de gebruiker namelijk gemakkelijker de temperatuur in huis.

Cv-ketel bestellen bij Toolstation


Heb je een keuze kunnen maken voor bijvoorbeeld een cv-ketel? Dan bestel je deze direct in de webshop.
Heb je gevonden wat je zocht en wil je de ketel zo snel mogelijk bij de klant gaan plaatsen? Dan kun je gebruikmaken van onze handige Click & Collect-service. Bestel je gekozen cv-ketel gemakkelijk online en haal deze na 10 minuten al op in een van onze vestigingen bij jou in de buurt, of laat je bestelling thuis bezorgen vanaf 30 euro. Zo kun je direct verder met je klus.
Sorteren
Intergas Intergas Intergas combiketel Kombi Kompact HRE 24/18 A CW3 82755 van Toolstation
Intergas Intergas Intergas combiketel Kombi Kompact HRE 28/24 A CW4 11226 van Toolstation
( 2 )
Intergas Intergas Intergas combiketel Kombi Kompact HRE 36/30 A CW5 73498 van Toolstation
( 2 )