Kamer- & Klokthermostaten

Voor een nieuwe thermostaat moet je bij Toolstation zijn. Ons assortiment bestaat namelijk uit verschillende thermostaten van diverse bekende merken, zoals Honeywell en Plieger. Deze merken verkopen draaibare kamerthermostaten, maar ook geavanceerde digitale thermostaten. De geavanceerde thermostaten hebben verschillende mogelijkheden. Je kunt met deze thermostaten bijvoorbeeld zelf bepalen wanneer de verwarming moet aanslaan en weer uit moet gaan. Deze functie kan op langere termijn veel schelen als het gaat om de kosten voor energie.

Verschillende functies van een digitale klokthermostaatDe draaibare kamerthermostaten doen precies waarvoor ze bedoeld zijn: handmatig de verwarming hoger of lager zetten. Wanneer je liever meer mogelijkheden wilt, kun je het beste kiezen voor een digitale klokthermostaat, bijvoorbeeld van het merk Plieger. Met deze geavanceerde klokthermostaten kun je handmatig de verwarming hoger of lager zetten, maar je kunt het verhogen of verlagen van de temperatuur ook automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan een 7-dagenprogramma waarbij je voor elke dag afzonderlijk kunt bepalen welke temperatuur het in huis moet zijn. Bij deze thermostaten kun je ook precies aangegeven op welk tijdstip de verwarming moet aanslaan of juist uit moet gaan.

Digitale klokthermostaat installerenLet er bij het aanschaffen van een digitale klokthermostaat ook goed op met wat voor ketel je te maken hebt. Sommige ketels hebben bijvoorbeeld een ingebouwde RC-ontvanger en daar moet de klokthermostaat wel geschikt voor zijn. Houd er ook rekening mee dat niet elke klokthermostaat op elke plaats te monteren is. Als dit wel het geval is, wordt dat aangegeven in de beschrijving van het product.

Thermostaten kopen bij ToolstationVoor zowel eenvoudige draaibare thermostaten en voor de meer geavanceerde modellen moet je dus bij Toolstation zijn. Ervaar het gemak van online bestellen en laat je nieuwe thermostaat morgen al gratis bezorgen. Bij Toolstation betaal je namelijk voor bestellingen van 30 euro of meer geen verzendkosten. Vandaag nog een nieuwe thermostaat installeren? Geef dan tijdens het bestellen aan dat je kiest voor Click & Collect. Je bestelling ligt dan al na 10 minuten voor je klaar in de vestiging die je hebt gekozen.
Sorteren
Dynamic Way Dynamic Way Dynamic Way WIFI klokthermostaat zwart 95893 van Toolstation
-53%