Vloerverwarming & Installatie

Ben je van plan elektrische vloerverwarming te kopen? Elektrische verwarmingsmatten zijn dé oplossing voor een snelle en eenvoudige installatie. Ontdek ons uitgebreide assortiment elektrische vloerverwarming en maak je keuze uit merken als Dynamic Way, Plieger, en Raaco. Deze verwarmingssystemen komen inclusief handige wifi-thermostaten voor extra gemak. Bestel online, haal je verwarmingsmatten binnen 10 minuten op in een van onze 100+ winkels.

Welke ruimtes zijn geschikt voor elektrische vloerverwarming?


Elektrische vloerverwarming is perfect voor ruimtes die je niet altijd hoeft te verwarmen, zoals de badkamer, toilet of garage. De installatie is eenvoudig, en je hebt geen dure CV-ketel nodig. Dit maakt elektrische vloerverwarming een economisch aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar flexibele verwarmingsopties.

Waar moet je op letten bij het kopen van elektrische vloerverwarming?


Houd bij het kopen van elektrische vloerverwarming rekening met de specifieke eisen van jouw klus. Let op het vermogen van de verwarmingsmatten en de geschiktheid voor verschillende vloerafwerkingen. Kijk ook naar de mogelijkheid om het systeem als hoofdverwarming of bijverwarming te gebruiken. Neem de tijd om ons assortiment te verkennen en maak de juiste keuze voor jouw elektrische vloerverwarming.

Ontdek actuele kortingen op elektrische vloerverwarming


Bij Toolstation begrijpen we dat kwaliteit en kostenbesparing hand in hand gaan. Daarom bieden we regelmatig kortingen op ons assortiment elektrische vloerverwarming. Houd onze website in de gaten voor de laatste aanbiedingen en geniet van hoogwaardige producten tegen aantrekkelijke prijzen.

Bestel nu eenvoudig en snel je vloermatten bij Toolstation


Wist je dat je na slechts 10 minuten je Click & Collect bestelling kunt ophalen bij een van onze 100+ vestigingen? En als je vandaag vóór 22:00 uur bestelt, wordt je vloerverwarming de volgende werkdag bij je thuis bezorgd. Bovendien is de thuisbezorging gratis bij bestellingen vanaf 30 euro. Voor onze zakelijke klanten is er de Pro-kaart beschikbaar, waarmee je je projecten naar een hoger niveau kunt tillen en kunt genieten van exclusieve voordelen.

Toolstation Tip: Download onze nieuwe Toolstation App voor een nog snellere en persoonlijkere winkelervaring. Bestel eenvoudig onderweg en haal je gereedschap op wanneer het jou uitkomt.
Sorteren
Henco Henco Henco vloerverwarmingspakket 26/40m² pakket B 37341 van Toolstation
Henco Henco Henco vloerverwarmingspakket 26/40m² pakket A 81825 van Toolstation
Henco Henco Henco vloerverwarmingspakket 16/26m² 66089 van Toolstation
( 1 )
Plieger Plieger Plieger vloerverwarmingsset 10m2  69530 van Toolstation
-61
( 5 )