Gehoorbescherming

Werk je regelmatig met machines die een hard geluidsniveau hebben? Draag dan gehoorbescherming of oordoppen tijdens het uitvoeren van je klus. Professionele gehoorbescherming zorgt ervoor dat je geen gehoorschade oploopt. Bij Toolstation verkopen we diverse gehoorbeschermers en verschillende soorten oordoppen. De gehoorbeschermers en oordoppen zijn van verschillende merken, zoals 3M, Portwest, Stanley en Trend.

Gehoorbeschermers & oordoppen


De gehoorbeschermers en oordoppen bij Toolstation kunnen onderling van elkaar verschillen. Zo kan er bijvoorbeeld een verschil zijn in het gewicht van de gehoorbeschermers. Sommige gehoorbeschermers zijn extra licht van gewicht en zijn daardoor een goede optie als je de hele dag gehoorbescherming draagt. Wanneer je liever geen gehoorbeschermer op je hoofd hebt, kun je kiezen voor oordoppen. De oordoppen zijn als losse oordoppen verkrijgbaar, maar je kunt ook gehoorbescherming oordoppen met een beugel of koord aanschaffen. Je loopt dan minder risico om je oordoppen te verliezen. Naast lichtgewicht gehoorbeschermers verkopen we ook professionele gehoorbeschermers met ingebouwde FM-radio.

Hoeveel geluidsdemping heb je nodig?


Bij alle gehoorbeschermers en oordoppen staat aangegeven wat de maximale demping is. Het type oordoppen dat je kiest, is dus niet alleen afhankelijk van het draagcomfort, maar ook van de maximale geluidsdemping. 37dB is de maximale haalbare demping bij de gehoorbeschermers van Toolstation. De oorbescherming brengt het omgevingsgeluid terug naar een veilig niveau, maar is niet in staat omgevingsgeluiden helemaal weg te nemen. Bij gehoorbescherming voor in de bouw wordt meestal gekozen voor het hoogst haalbare dempingsniveau. Wil je niet alleen je gehoor, maar ook je hoofd en gezicht beschermen? Dan kun je kiezen voor een combinatie van hoofd- en gehoorbescherming. Draag je het liefst oordoppen? Dan kun je ook losse hoofdbescherming aanschaffen. We verkopen bij Toolstation ook handige veiligheidspakketten met oordopjes, een veiligheidshelm, veiligheidsbril en een veiligheidsvest. Je hebt dan meteen alle bescherming die je nodig hebt om je klus veilig uit te voeren.

Kom je gehoorbescherming ophalen bij een winkel bij jou in de buurt


Keuze kunnen maken? Kom dan je gehoorbescherming ophalen bij een vestiging bij jou in de buurt. Wil je liever zoveel mogelijk tijd overhouden voor je werkzaamheden? Dan kun je ook je gehoorbescherming en eventueel andere artikelen online bestellen bij Toolstation. Als je bestelling 30 euro of meer kost, laten we het al gratis bij je thuisbezorgen.
Sorteren
3M 3M 3M G500 industrie gelaats- en gehoorbescherming 27dB SNR 14499 van Toolstation
( 29 )
3M 3M 3M Radio gehoorbeschermer 32dB SNR 51717 van Toolstation
( 30 )
Oordoppen 5 paar 37dB SNR - 60847 - van Toolstation
( 7 )