Valbeveiliging

Valbeveiliging is verplicht wanneer je op hoogtes van meer dan 2,5m werkt, maar ook boven water, op verkeerswegen of nabij uitstekende delen. Zo'n harnas voor valbeveiliging kan bestaan uit verstelbare borst-, schouder-, heup- en beenriemen, gespen en een oog. Aan het oog wordt een vallijn gekoppeld.

Valgordels voldoen aan de eisen volgens de Arbowet. De normen NEN360, NEN361 en NEN365 gaan over persoonlijke valbeveiliging. NEN is de overkoepelende norm, NEN360 gaat over de eisen aan valbeschermers met lijn spanners en NEN361 betreft valharnassen. Bekijk nu ons assortiment en bestel de juiste valgordels, valbeveiliging sets en harnassen, die voldoen aan de NEN-normen en de Arbowet.

Bekijk onze valbeveiliging sets


Met een valbeveiliging set koop je in één keer alles wat je nodig hebt om veilig op hoogte of op andere gevaarlijke plekken te werken. Zo'n set gebruik je als onderdeel van een valbeveiligingssysteem. Vergeet daarom niet om ook te zorgen voor een goede bescherming van je hoofd, zoals veilige hoofdbescherming.

De kits bestaan uit:

• Een harnas
• Een of twee vallijnen met schokabsorptie
• Haken
• Een tas om alles in op te bergen

Kies uit losse valbeveiliging zoals valgordels en harnassen


Toolstation heeft een breed assortiment aan losse valbeveiliging en andere beschermingsmiddelen, zoals werkschoenen of andere werkkleding. De losse beveiligingsproducten zijn afkomstig van fabrikanten van naam, zodat je goede kwaliteit mag verwachten. Maak een keuze uit de harnassen, lijnen, touwgrepen, losse val stopbeveiligingen en sets en stel zelf je optimale beveiliging samen. Met de juiste middelen begin je veiliger aan je klus.

Bestel je harnas online of gebruik Click & Collect


Valbeveiliging kopen doe je natuurlijk bij Toolstation. Bestel je harnas, valgordel of set online. Bekijk ook eens de veiligheids- en werkkleding in de uitverkoop. Bestel vandaag vóór 22.00 uur, en je hebt je bestelling na één werkdag in huis. Met Click & Collect gaat het nog sneller. Bestel online en haal je bestelling na 10 minuten al op in een vestiging naar keuze.
Sorteren
Milwaukee Milwaukee Milwaukee vallijn met schokdemper 4,5kg 50344 van Toolstation
( 2 )
Milwaukee Milwaukee Milwaukee vallijn met schokdemper 6,8kg 68473 van Toolstation