Zwaluw tixoplast afdichtingskit Zwart 310ml

Merk Zwaluw Productcode: 79529 Verkoopeenheid: Stuk

€ 4,55 Excl. btw € 3,76 Prijs per eenheid € 14,68/L
Aantal
Controleer de voorraad in jouw vestiging

Productomschrijving

Zwaluw Tixoplast is een ééncomponenten afdichtingskit op bitumen basis speciaal ontwikkelt voor het verlijmen en waterdicht maken van bitumineuze oppervlakken. Het wordt gebruikt voor dakbdekking, shingles en isolatieplaten. Het heeft een prima hechting op vochtige ondergronden. Hierdoor perfect geschikt voor noodreparaties van bijvoorbeeld goten, daken en hemelwaterafvoeren.
Wanneer gebruik je de Tixoplast? voor het vastplakken van bitumineuze dak- en isolatieplaten (niet van polystyreen), als waterdichte afdichting van voegen bij dakranden, goten, dakramen, schoorstenen etc. kan tevens worden gebruikt als afdichtingskit voor lekken, noodreparaties, zelfs bij regenachtig weer, het opvullen van scheuren, voegen en blazen op daken en goten bij dakbedekking, zink en om shingles vast te plakken op schuine daken.

Geschikt voor de volgende materialen: Steen, beton, betonsteen, gasbeton, glas, keramiek, emaile, porselein, ijzer, zink, lood, koper, RVS, Aluminium, polyester, PVC, geschilderd hout, rubber, bitumen en teer. 

Technische specificaties
EAN 8711595008426
Gevarencode H226-Ontvlambare vloeistof en damp. P102-Buiten het bereik van kinderen houden. P210-Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken en andere ontstekingsbronnen. - Niet roken. P241-Explosieveilige elektrische/ventilatie-/verlichtings-/...apparatuur gebruiken. P280-Beschermende kledij dragen. P233-In goed gesloten verpakking bewaren. P370+P378-In geval van brand: blussen met... P501-Inhoud/ verpakking afvoeren overeenkomstig de nationale voorschriften.
Merk Zwaluw
Fabrikant ID 10121601
Lengte (mm) 49
Breedte (mm) 49
Hoogte (mm) 230
Veiligheids informatieblad Klik hier
Gewicht (g) 406
Beoordelingen

Vaak samen gekocht