Bosch GCM 8 SJL radiaal afkort- & verstekzaagmachine 1.400W 216mm

Merk Bosch Productcode: 57541 Verkoopeenheid: Stuk

Aantal
Controleer de voorraad in jouw vestiging

Productomschrijving

Minder gewicht, minder stof, meer prestaties: de compacte GCM 8 SJL Professional biedt schonere oplossingen wanneer het gaat om zagen door grote werkstukken. De zaagcapaciteit van 70 mm verticaal en 312 mm horizontaal maakt de machine ideaal voor het zagen van grote werkstukken.

Met een stofafzuigsysteem op 2 punten zorgt de kap- en verstekzaagmachine voor geoptimaliseerd stofmanagement, waardoor de werkplek tijdens gebruik schoon blijft. Het lichte, compacte ontwerp en éénhandige transportgreep zorgen voor een gemakkelijk transport.

Apparatuur en toepassing:
De GCM 8 SJL Professional is bestemd voor afkorten, verstekzagen en zagen van groeven in hout, balken en samengestelde houtmaterialen evenals in plaatmateriaal en vloerdelen.

Deze is compatibel met het stofafzuigsysteem Bosch Click & Clean evenals diverse onderstellen

Aanvullende informatie:

De GCM 8 SJL Professional beschikt ook over functies als precisielaser en softstart. Krachtige en compacte kap- en verstekzaagmachine biedt nagenoeg stofvrij werken bij diverse toepassingen. Zaagcapaciteit van 70 mm verticaal en 312 mm horizontaal voor het zagen van grote werkstukken. Stofafzuigsysteem op 2 punten zorgt voor geoptimaliseerd stofmanagement. Licht en compact ontwerp en eenhandige transportgreep zorgen voor een gemakkelijk transport.

Inclusief: diepteinstelling, laser, dubbele stofafzuiging, uitschuifbare materiaal steunen en HM-zaagblad 216x30mm

Technische specificaties
EAN 3165140777780
Merk Bosch
Fabrikant ID
Fabrikant ID 0601B19100
Voltage (V) 230
Wattage (W) 1600
Gewicht (g) 30000
Artikeltype Afkort- & verstekzaagmachine
Beoordelingen

Vaak samen gekocht