Einhell Li-ion accu 18V - 2,0Ah Power X-Change

Merk Einhell Productcode: 69114 Verkoopeenheid: Stuk

€ 29,00 adviesprijs € 39,00 Excl. btw € 23,97
Geselecteerd
Aantal
Controleer de voorraad in jouw vestiging

Productomschrijving

Einhell Accu 18 V/2.0 Ah Accu - Power X-Change
De Einhell 18V/2.0 Ah/Lithium-Ion Accu is onderdeel van de Power X-Change productlijn. De oplaadbare accu kan universeel worden gebruikt voor alle producten uit de Power X-Change productlijn. De voordelen liggen voor de hand: 1 oplaadbare accu en 1 lader voor alle gereedschappen zorgen niet alleen voor een besparing op de aanschafkosten, maar ook voor minder chaos van veel verschillende accu's en laders van verschillende soorten gereedschap. Dankzij de innovatieve Twin-Pack-technologie zijn de oplaadbare accu's niet alleen uitwisselbaar, ze kunnen zelfs samen worden gebruikt voor Power X-Change 36V machines. Voor extreem energie intensieve toepassingen worden twee 18V oplaadbare accu's eenvoudig samen gebruikt in Einhell gereedschappen die speciaal zijn ontworpen hiervoor.

De accu biedt maximale veiligheid dankzij het proactieve batterij management systeem van Einhell. De accu's hebben een veel langere levensduur omdat de laadcyclus is aangepast aan de specifieke situatie. De hoogwaardige Lithium-Ion cellen zijn bestand tegen zelfontlading. Tegelijkertijd kunnen de accu's op elk moment worden opgeladen zonder schade aan te richten. Een 3-traps laadstatusindicator van de accu geeft de actuele laadstatus in één oogopslag weer. Hoogwaardige componenten zorgen voor permanente bewaking van de parameters tijdens het laden. Een behuizing met rubbercoating biedt een uitstekende bescherming en stevige houvast. Dankzij de geïntegreerde handgrepen kan de accu moeiteloos en ergonomisch worden uitgenomen.

Belangrijkste voordelen
• Universeel te gebruiken i.c.m. met Power X-Change artikelen
• Max. veiligheid dankzij Einhell batterij management systeem
• Langere levensduur van de accu dankzij situatie afhankelijk laden
• Geen zelfontlading dankzij hoogwaardige Li-Ion cellen
• Bewaking van alle parameters door de modernste componenten
• Vulstandindicator met 3-traps LED-systeem
• Schokbescherming en grip dankzij met rubber beklede behuizing
• Ergonomische bediening dankzij verzonken handgrepen

Technische specificaties
• Spanning: 18 V
• Accu Capaciteit: 2000 mAh
• Max. Vermogen: 450 W
• Aantal Accu's: 1 stuks

Power X-Change
Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 250 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger; met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.

Technische specificaties
EAN 4006825610369
Merk Einhell
Fabrikant ID 4511395
Voltage (V) 18
Lengte (mm) 82
Breedte (mm) 57
Hoogte (mm) 161
Gewicht (g) 400
Artikeltype Accu
Beoordelingen

Vaak samen gekocht