Einhell TE-MS 18/210 accu afkort- & verstekzaagmachine (body) 18V Li-ion

Merk Einhell Productcode: 85496 Verkoopeenheid: Stuk

Aantal
Controleer de voorraad in jouw vestiging

Actie: t/m 11 september 2024 inclusief GRATIS 2,5ah starter kit. Voeg de starter kit (11781) zelf toe aan je winkelwagen en de korting wordt automatisch verrekend.

Productomschrijving

Einhell Accu Afkort-/Verstekzaag TE-MS 18/210 Li Solo - Power X-Change
De Einhell TE-MS 18/210 Li Solo Accu Kap-/Verstekzaag maakt het mogelijk om te kunnen werken zonder lastige stroomkabels en je hebt geen beperkte gebruiksmogelijkheid meer. Deze kap-/verstekzaag is een veelzijdige machine die gebruikt kan worden in de werk-, garage- en hobbyruimte. De machine is onderdeel van de Power-X-Change productlijn. Dankzij de werking op accu kan je ook prima middenin de tuin aan de slag met deze machine. Snel aanpasbare instellingen maken het mogelijk om werkzaamheden met betrekking tot materialen zoals hout, panelen, alle soorten kunststof of parketvloeren met gemak uit te voeren. De draaitafel heeft een exacte hoekinstelling die in combinatie met de kantelbare zaagkop zorgt voor exacte (verstek) sneden. X-Tend werkstuksteunen ondersteunen de werkstukken aan beide zijden en deze steunen kunnen met slechts één hand en zonder gereedschap worden aangepast. Voor herhaal sneden is er een geïntegreerde dieptestop.

Het hoogwaardige precisiezaagblad (Ø210 x Ø30 mm / 40 T) met hardmetalen punt werd speciaal ontwikkeld voor snoerloos zagen/ accu zaagmachines. De laser en de LED-verlichting zorgen voor goed zicht en veilig werken. Om het werkstuk vast te zetten, is er een geïntegreerde werkstuk klem. De opvangzak voor zaagsel of het spaanafzuigsysteem (afzuigaansluiting Ø36 mm) helpen de werkplek schoon te houden en de ophoping van stof in de lucht te voorkomen. Het compacte en lichtgewicht ontwerp zorgen samen met de handgreep dat de machine makkelijk te transporteren is.

Deze Accu Kap-/Verstekzaag werkt op een krachtige 18 V oplaadbare accu uit de Power-X-Change productlijn. Deze accu heeft drie handige LED’s, die je een indicatie van de vulstand van de accu geven. De accu is in verschillende mAh verkrijgbaar. De accu zit niet bij de machine inbegrepen. Heb je al gereedschap van de Power-X-Change-productlijn, dan kun je dezelfde accu’s en lader gebruiken voor deze Accu Kap-/ Verstekzaag. Door de technische mogelijkheden van nu met lithium-ion accu’s heeft ook EINHELL een complete productlijn ontwikkelt waarbij de accu’s onderling uitwisselbaar zijn. Binnen deze Power-X-Change productlijn kunt u dus één en dezelfde accu in verschillende machines gebruiken. Bijvoorbeeld met de accu van de schroefmachine even snel de graskantjes trimmen, zelfs het opladen van USB producten, alles is mogelijk.

U kunt vrijwel alle artikelen uit de Power-X-Change productlijn ook als “KIT” versie (inclusief accu & lader) aanschaffen. Als u reeds een Power-X-Change accu heeft zorgt dit er dus voor dat u veel geld kunt besparen. Doordat EINHELL zelf een intelligent accu systeem heeft ontwikkeld, kunt u ook met toekomstige EINHELL machines uw bestaande accu’s blijven gebruiken. Dit scheelt u geld in uw portemonnee. Het opladen van de accu voor deze accu Accu Kap-/Verstekzaag verloopt snel, met de Einhell Power-X-Change 18 V snellader. De lader zit niet bij de machine inbegrepen.

Belangrijkste voordelen
• Onderdeel van de Power-X-Change productlijn
• Onbeperkte actieradius, geen lastige stroomkabel
• Compact, licht ontwerp en handgreep voor makkelijk transport
• Draaibare tafel met nauwkeurige hoekinstelling voor versteksneden
• Zaagkop kantelbaar naar links voor exacte versteksneden
• X-Tend werkstuksteunen met gereedschapsloze aanpassing
• Hoogwaardig HM-zaagblad. Ontwikkeld voor Accu zaagmachines
• Laser en LED-licht voor veilig werken
• Klembevestiging voor een veilige bevestiging van het werkstuk
• Inclusief stofopvangzak voor een schone werkplaats
• Aanbevolen accu: 2,6 Ah Plus accu of hoger

Technische specificaties
• Onbelast toerental: 3000 /min
• Zaagblad: Ø210 x Ø30
• Aantal Zaagtanden: 40 stuks
• Versteksnede: 45 ° - 0 °
• Zwenkbereik (Zaagtafel): 47 ° - 47 °
• Zaagcapaciteit 90°x90°: 120 x 60
• Zaagcapaciteit 90°x45°: 83 x 60
• Zaagcapaciteit 45°x90°: 120 x 34
• Zaagcapaciteit 45°x45°: 80 x 34
• Diameter van de Zuigslang: 36 mm

Power X-Change
Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 250 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger; met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.

Technische specificaties
EAN 4006825628074
Merk Einhell
Fabrikant ID 4300890
Voltage (V) 18
Lengte (mm) 540
Breedte (mm) 361
Hoogte (mm) 305
Gewicht (g) 8100
Artikeltype Afkort- & verstekzaagmachine
Beoordelingen

Vaak samen gekocht