Cadiz

Wil je je huis netjes afwerken met Cadiz schakelmateriaal? Hier zijn verschillende mogelijkheden in. Bij Toolstation bieden wij een breed assortiment aan alles wat met elektriciteit te maken heeft. Deze onderdelen sluiten altijd perfect op elkaar aan en zijn van goede kwaliteit. Denk maar aan een afdekraam of schakelaar. Cadiz heeft producten in verschillende soorten en maten voor voordelige prijzen. Onze online webshop geeft een overzicht van deze producten. Op deze manier kun je ervoor kiezen om al je schakelmateriaal van hetzelfde merk aan te sluiten. Bekijk ons assortiment nu snel.

Cadiz schakelmateriaal aanschaffen

Cadiz is een schakelprogramma van het merk Kopp. Het bevat componenten zoals schakelaas en afdekramen. Deze componenten voldoen hiermee aan de hoge kwaliteitsnormen van Kopp. Ze zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen dus prima gecombineerd worden. Zo vormen ze een perfecte samenwerking tussen de drie onderdelen van schakelmateriaal. Toolstation heeft een overzichtelijk online shop, waar je gemakkelijk kan vinden wat je zoekt. Gebruik de zoekfunctie, of filter je zoekresultaten. Cadiz heeft een aantal afdekramen, wandcontactdozen, dimmers en schakelaars. Deze kun je terugvinden in ons assortiment bij Toolstation.

Gemakkelijk te bestellen

Bij Toolstation begrijpen wij onze klanten en richten wij ons op het leveren van kwalitatieve producten, tegen de laagste prijzen. Of je nu een serieuze zelfklusser bent of dagelijks met elektriciteit in je beroep te maken krijgt. Wanneer je op zoek bent naar Cadiz schakelmateriaal zit je bij Toolstation helemaal goed. Jij bestelt, wij leveren. Neem rustig een kijkje door het gehele assortiment. De kans is sterk aanwezig dat je bij ons precies vindt wat je zoekt. Nadat je al je producten hebt gevonden, kun je deze vervolgens ook nog eens heel eenvoudig bestellen. Snelle levering is een van onze krachten. Je hebt zelfs tot 22.00 uur de tijd, met nog steeds de mogelijkheid om je bestelling de volgende dag al in ontvangst te nemen. Met een samengesteld Cadiz schakelpakket kom je misschien wel rond een bedrag van €20 uit, waarna de bezorgkosten komen te vervallen. Gemak en betrouwbaarheid dus, tegen de beste prijzen. Plaats je bestelling vandaag nog.
  Wandcontactdoos RA inbouw Cadiz Glanzend wit - 92144 - van Toolstation ( 30 )
  € 2,95
  excl. btw € 2,44

  Afdekraam Cadiz 1-voudig glanzend wit - 14294 - van Toolstation ( 50 )
  € 1,24
  excl. btw € 1,02

  Afdekraam Cadiz 2-voudig glanzend wit - 36187 - van Toolstation ( 50 )
  € 1,75
  excl. btw € 1,45

  Wipschakelaar wissel inbouw Cadiz Glanzend wit - 80440 - van Toolstation ( 23 )
  € 5,25
  excl. btw € 4,34

  Wandcontactdoos dubbel RA inbouw Cadiz Glanzend wit - 54026 - van Toolstation ( 9 )
  Wandcontactdoos inbouw Cadiz Glanzend wit - 63263 - van Toolstation ( 8 )
  € 3,26
  excl. btw € 2,69

  Afdekraam Cadiz 3-voudig glanzend wit - 75985 - van Toolstation ( 50 )
  € 2,88
  excl. btw € 2,38

  Wipschakelaar serie inbouw Cadiz Glanzend wit - 70782 - van Toolstation ( 9 )
  € 7,34
  excl. btw € 6,07

  Draai dimmer 40-400W inbouw Cadiz Glanzend wit - 22865 - van Toolstation ( 8 )
  LED dimmer wissel inbouw Cadiz Glanzend wit - 24441 - van Toolstation
  -20%
  ( 12 )