Deurbellen

Intercom systeem kopen of een eenvoudige deurbel aanschaffen? Koop het dan online bij Toolstation. Het aanbod bestaat uit simpele deurbellen die je een seintje geven door middel van een geluidssignaal en intercom systemen waarmee je eerst contact kunt leggen voordat je de deur opent. De deurbellen en intercoms zijn van verschillende merken, zoals Byron en Smartwares.

Type deurbel met draad


Deurbellen zijn er in verschillende uitvoeringen. Naast deurbellen met draad bestaan er ook draadloze deurbellen. Met een deurbel bedraad krijg je te maken met verschillende kabels die je moet aansluiten. Dat kan gaan om een 2-draads, 3-draads of een 4-draadsaansluiting. Als er nog geen kabels zijn, moeten deze nog aangelegd worden. Als je dat wilt voorkomen, kun je kiezen voor een draadloze deurbel. Een draadloze deurbel werkt op een batterij en is eenvoudig te installeren. Je hoeft alleen maar de batterij in de deurbel te plaatsen en deze volgens met dubbelzijdige tape op de deurpost bevestigen.

Verschillende soorten intercoms


Wil de gebruiker liever eerst contact hebben voordat men de deur opent? Overweeg dan een intercom. Deurbellen met intercom hebben een speaker die het mogelijk maakt om op afstand met bezoekers te communiceren. Intercoms zorgen daardoor voor meer veiligheid. Er bestaan ook intercoms die naast een speaker ook een beeldscherm hebben. Deze intercoms werken meestal via een app. Intercoms zijn met draad, maar ook zonder draad verkrijgbaar. Net als bij deurbellen heeft een draadloze intercom het voordeel dat het apparaat eenvoudig te bevestigen is. Het voordeel van een intercom met draad is dat de batterij nooit vervangen of opgeladen moet worden. Sommige intercoms hebben zelfs een functie om de deur te openen. Dat komt bijvoorbeeld goed van pas als je niet thuis bent, maar toch iemand toegang tot je woning wilt verschaffen. Een intercom deuropener moet verbonden worden met een elektrische sluitplaat.

Deurbel of intercom kopen bij Toolstation


Keuze kunnen maken tussen een deurbel of intercom? Bestel dan vervolgens je nieuwe deurbel of intercom online bij Toolstation. We laten bestellingen vanaf 30 euro of meer gratis bij je thuisbezorgen. Het is daarnaast ook mogelijk om langs te komen en je intercom of deurbel op te halen bij een Toolstation vestiging. Klik hier om een vestiging bij jou in de buurt te vinden.
Sorteren
Byron Byron Byron beldrukker opbouw Vernikkeld 87003 van Toolstation
( 28 )
€ 15,34
excl. btw € 12,68

Beldrukker Wit - 72451 - van Toolstation
( 47 )
72451 Beldrukker Wit
€ 2,62
excl. btw € 2,17

Smartwares Smartwares Smartwares audio intercom systeem appartement Set 51977 van Toolstation
Byron Byron Byron beldrukker opbouw wit 7910 97910 van Toolstation
( 97 )
€ 1,29
excl. btw € 1,07

Byron Byron Byron beldrukker opbouw Zwart 7900 20395 van Toolstation
( 55 )
€ 3,76
excl. btw € 3,11