Verlengsnoeren en kabelhaspels

Verlengsnoeren en kabelhaspels vind je bij Toolstation. Een verlengsnoer of kabelhaspel gebruik je om vaste kabels te verlengen. Een verlengsnoer is ideaal om een bestaand snoer met enkele meters te verlengen. De verlengsnoeren hebben één stekker en één ontvanger. Naast de reguliere snoeren, zijn er ook CEE-verlengsnoeren beschikbaar. Onze verlengsnoeren komen in verschillende lengtes, uiteenlopend tussen de 2 en 40 meter. Toolstation heeft verlengsnoeren en kabelhaspels van vreschillende topmerken, zoals Brennenstuhl, Kopp en Stanley.

Al je verlengsnoeren en kabelhaspels bestel je bij Toolstation

Een kabelhaspel werkt niet alleen verlengend, maar ook vermeerderend. Het voordeel van kabelhaspels is dat ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden en niet snel in de knoop raken. Je kunt ze gemakkelijk dragen en opbergen. In het assortiment van Toolstation vind je kabelhaspels van 10 - 50 meter, in de kleur zwart of kleurencombinatie grijs/zwart en zwart/rood. De verschillende varianten zijn voor binnen- of buitengebruik.

Bestel nu eenvoudig je artikelen bij Toolstation

Bestel vandaag nog eenvoudig online en ga binnen de kortste keren weer aan de slag. Haal je Click & Collect bestelling op bij een van onze 100+ vestigingen in Nederland, waar ons winkelpersoneel je verder kan helpen met persoonlijk advies. Bestel vandaag voor 22:00 uur en ontvang je artikelen volgende werkdag thuis. Al vanaf 20 euro kun je je producten gratis laten thuisbezorgen. Voor onze zakelijke klanten hebben wij de PRO-kaart beschikbaar, waarmee je nog meer uit je projecten kunt halen en kunt genieten van exclusieve voordelen.