Accu Schroefboormachines

Goede accu boormachine nodig? Kijk dan bij Toolstation. We hebben een uiteenlopend aanbod met verschillende professionele accu boormachines van diverse topmerken, zoals Bosch, DeWALT, Einhell en Festool. Met een accu boormachine boor je gaten in verschillende materialen. Ook kun je met het apparaat eenvoudig schroeven in- en uitdraaien. Wanneer je een krachtige boormachine nodig hebt, gebruik je een klopboormachine. Met dit apparaat boor je in hardere materialen, zoals beton en baksteen. Kom je er met een klopboormachine niet doorheen? Dan kun je een boorhamer gebruiken.

Ontdek de beste accu boormachine voor jouw klusEen accu boormachine is in te zetten bij verschillende soorten lichte klussen. Het apparaat wordt ook wel een accuboor, accuschroefboormachine of een accutol genoemd. Houd bij het uitzoeken van een geschikte schroefboormachine rekening met de schroefkracht die je nodig denkt te hebben. De schroefkracht wordt ook wel koppel genoemd. De kracht wordt gemeten in Newtonmeter (Nm). Voor de meest gangbare klussen is een boormachine met een koppel tussen de 25 en 50 Newtonmeter voldoende. Voor zwaardere klussen heb je een krachtiger apparaat nodig met meer dan 50 Newtonmeter.

Let op de hoogte van de accucapaciteitDankzij de accu in de boormachine heb je bewegingsvrijheid tijdens het uitvoeren van je klus. De boormachines bij Toolstation kunnen verschillen als het gaat om de accucapaciteit (aH). Hoe hoger de accucapaciteit, hoe langer je met de accu kunt werken. Voor lichte klussen die niet lang duren is een aH rond twee voldoende. Kies een accu boormachine met een AH van drie of hoger als je het apparaat regelmatig gebruikt en klussen uitvoert waarbij je de boormachine lang nodig hebt. Een aantal accu boormachines wordt met een extra accu geleverd. Je hebt dan altijd nog de mogelijkheid om de accu om te wisselen als je nog niet klaar bent met je klus.

Accu boormachine kopen bij ToolstationHet is altijd handig om een goede boormachine met accu te hebben, zelfs als je niet zo vaak klust. Bestel daarom vandaag nog een nieuwe accu boormachine, zodat je het apparaat hebt liggen als je hem nodig hebt. Bij Toolstation hoef je niet lang te wachten op je nieuwe gereedschap, want we zorgen dat je de accu boormachine morgen al in huis hebt. Het kan bovendien nog sneller, want je kunt er ook voor kiezen om je bestelling na 20 minuten op te halen bij een vestiging bij jou in de buurt.
Sorteren