Bandschuurmachines

Voor het schuren van grote oppervlakken hout komt een bandschuurmachine goed van pas. Een bandschuurmachine heeft een doorlopende schuurband die om twee rollen loopt. Je kunt daardoor in korte tijd veel hout schuren.  Let tijdens het gebruik van een bandschuurband altijd goed op dat je niet te veel materiaal weghaalt. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren als je het hout te lang op dezelfde plaats houdt. Bij sommige machines voorkom je dit probleem door een schuurraam te monteren. 

Bandschuurmachines voor professioneel gebruik

Bij Toolstation kun je terecht voor een bandschuurmachine voor professioneel gebruik. Je kunt namelijk kiezen tussen bandschuurmachines van allerlei professionele merken, zoals een bandschuurmachine van Makita, een Bosch bandschuurmachine of een apparaat van Einhell.  Wat voor jou de beste bandschuurmachine is, is afhankelijk jouw behoeftes. Heb je een merk waarmee je goede ervaringen hebt gehad? Kies dan voor een bandschuurmachine van dat merk.  Daarnaast past de beste bandschuurmachine in jouw budget en heeft het de juiste specificaties voor je klus. In Toolstation assortiment vind je bandschuurmachines voor verschillen prijzen, wattage en het schuuroppervlak.

Vind de perfecte bandschuurmachine voor je klus bij Toolstation

Het assortiment met bandschuurmachines bestaat uit apparaten met uiteenlopende wattages. Het aantal watt geeft de snelheid aan waarmee het apparaat energie verbruikt.  Kies tussen de volgende wattages: • 240 Watt • 350 Watt • 375 Watt • 1010 Watt • 1200 Watt Hoe hoger het wattage, hoe krachtiger het apparaat is. Let ook op het schuuroppervlakte van de machine. Hoe groter het schuuroppervlakte, hoe sneller je klaar bent met je klus 

Bandschuurmachine kopen bij Toolstation

Bij Toolstation vind je voor elke klus het geschikte gereedschap. Als je vaker projecten uitvoert waarbij je schuurt, kijk dan ook eens bij ons overige aanbod schuurmachines, inclusief excentrische/roterende schuurmachines, vlakschuurmachines en deltaschuurmachines.  Als je meer gaat doen dan alleen schuren, dan kun je kijken of onze multitools wat voor je zijn. Laat je bestelling thuisbezorgen of kies voor het gemak van Click & Collect.