Beton- & wandschuurmachines

Op zoek naar een betonschuurmachine of een wandschuurmachine? Bekijk op deze pagina het aanbod aan wandschuurmachines, betonschuurmachines en combimachines. 

•  Met een schuurmachine voor de wand maak je wanden en plafonds in een mum van tijd glad.

•  Een betonschuurmachine gebruik je om betonnen vloeren van oude coatings en oneffenheden te ontdoen.

•  Met een combi schuurmachine pak je zowel wanden als vloeren grondig aan, zodat ze weer mooi egaal zijn. 

Bij Toolstation vind je betonschuurmachines en wandschuurmachines van hoge kwaliteit tegen lage prijzen. Voor de bijbehorende schuurschijven en andere accessoires of schuurgereedschappen kun je natuurlijk ook bij ons terecht.

Verschillende soorten beton- of wandschuurmachinesBeton- en wandschuurmachines zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en merken. Het is daarom handig om van tevoren uit te zoeken voor welke klus je een betonschuurmachine of wandschuurmachine gaat gebruiken. 

Met een betonschuurmachine reinig en egaliseer je betonnen oppervlakten. Dat gebeurt met een roterende draaischijf, waaronder vier tot zeis segmenten zitten. Hoe groter het gewicht van de motor, hoe meer slijpdruk op het beton. 

De wandschuurmachine, oftewel langnek schuurmachine, is een schuurschijf die bevestigd zit op een telescopische staaf. Voor het schuren van hoge muren en plafonds met gemak is de best aankoop dus een wandschuurmachine met stofafzuiging. 

Natuurlijk zijn voor alle schuurmachines verschillende schuurschijven bij ons verkrijgbaar. 

Beton- en wandschuurmachines van Einhell, Festool en meer merken bij ToolstationBen je een professional of een handige doe-het-zelver? Met een Einhell wandschuurmachine, een Flex wandschuurmachine of een wandschuurmachine van Festool zit je goed en kan je elke schuurklus met betrekking tot wanden of plafonds makkelijk aan. De betonschuurmachines zijn compleet, van goede kwaliteit en hebben daarnaast een of enkele aantrekkelijke extra's. 

Wil je naast grote oppervlaktes ook kleine oppervlaktes schuren? Toolstation heeft tal van andere schuurgereedschappen op voorraad die beter schikt zijn voor kleine schuur klussen, zoals delta schuurmachines

Een wandschuurmachine of beton schuurmachine kopen bij ToolstationEen wandschuurmachine of betonschuurmachine kopen doe je eenvoudig en snel via onze website, de Toolstation app. Bestellingen vanaf € 30 bezorgen we gratis.

Of kom langs in een Toolstation vestiging bij jou in de buurt om een betonschuurmachine of wandschuurmachine te kopen.

Wil je snel met je schuurmachine aan de slag? Maak dan gebruik van Click & Collect. Bestel en betaal online en haal je bestelling al na 10 minuten op bij Toolstatio
Sorteren